Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

2012

Publicerad 2012-12-31 08:24:00 i allmänt,

Vintern bjöd på en hel del skidåkning i Ekebyhovsbacken och också långfärdsskridskor. Bästa skridskoruren var när pappa kom och hälsade på oss enkom för att åka Vikingarännets bana med oss helgen innan tävlingen.

Lägenheten i Spanien började ta form och under försommaren byggde Ted köket. Nu återstår bara detaljer och att njuta! I somras blev det så äntligen dags att visa barnen Spanien och de blev sålda på stört!! Hoppas på många, långa resor hit i framtiden.

I maj reste jag och barnen till Rhodos i en vecka och njöt av sol, bad, all inclusive och filminspelning. Det var vår första resa själva och den var helt underbar!

Bröllop! Våren var också full av förberedelser inför midsommar, då vi firade i dagarna tre med de allra närmaste. Roligt och soligt, vackert och stämningsfullt, precis som det ska vara - oförglömligt! Bröllopsresan var en lyxig kryssning i Medelhavet, Italien, Grekland och Kroatien på 7 dagar. Det fanns många höjdpunkter, båtturen i Venedig, åsneridningen på vackra Santorini, cocktailpartyt med kaptenen, de lata timmarna i Spa-avdelningen, solen på vår balkong, det goda kaffet och de fria drinkarna för att nämna några.

Jag har blivit varm i kläderna på nya arbetsplatsen! Det är inte så dumt alls att jobba mitt på Kungsholmen över Västermalmsgallerian.

Teds första app blev klar, godkänd och släppt på AppStore! Nästa är redan på G och fler idéer finns.

Pappa fyllde jämt i somras och trots att han inte ville fira så blev det lite fest! Släkten samlad sommartid är aldrig fel, det var fina dagar. Vår present till honom var en resa till Spanien, så jag, pappa, mamma, brorsan och mannen fick en härlig resa till Nerja i september. Syrran kunde inte följa med:(. Vi åt och drack, shoppade, solade, upplevde och njöt av de långa, varma, månbelysta kvällarna på terassen. Kanske njöt vi extra mycket eftersom vi valt att resa helgen innan mamma skulle opereras?

Mamma cancer kom tillbaka och efter operation följde en lång och tuff konvalescenttid. Mycket oro och många minnen kom tillbaka....
M fick diagnosen bröstcancer i våras. Hon opererades flera gånger och så en tuff cellgiftbehandling på det. Nu närmar sig sista behandlingen och sen ska det firas! Bättre inställning till elände får man leta efter, hon är världens bästa projektledare även där!
Mamma och pappas hund avlivades i våras och den lilla hårbollen saknas. Hon tog inte mycket plats i livet, men tomrummet gapar ändå.
Och så förlorade jag en vän. En som jag trodde stod så nära mig att inget kunde komma mellan oss. Kanske var det inte helt ömsesidiga känslor... Att hitta nära vänner i vuxen ålder är sällsynt och vi kom att dela väldigt mycket på kort tid. Uppbrottet känns som en skilsmässa i miniatyr med känslor av sorg, saknad och vanmakt.

Så, ut med det gamla och in med det nya! Låt 2013 börja, för jag har planer!!!


 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela