Annapannapuff

Bio, kall och vandrarhem

Efter en lugn dag hemma blev det bio i Vällingby, Hotell Transylvanien i 3D. Jättebra, en stark 4:a! Men så gillar jag ju vampyrer och kärlek också <3! 


Kall in i märgen kom jag hem, varken glögg (ja, vi har tjuvstartat) eller varm vetekudde hjälpte. Badkar är en mänsklig rättighet och efter middag, kaffe och ett lååångt hett bad återvände livsandarna så sakta.
 
Ännu en nattgäst! Nummer 6 i ordningen den här veckan, vi räknade fel igår!

Dagens dramatik bestod av att A tappade en halv mjölktand, resten sitter kvar med vassa kanter:( och C råkade ut för att en gitarrsträng gick av och orsakade stor sorg och smärta. Trött, men äntligen varm mamma checkar ut och återkommer i morgon.

 

Födelsedagskalas!

Idag är det min fantastiske makes födelsedag och vi började dagen med skumpa och kanelbullar i sängen. Lunchen serverades utomhus, vi grillade på klipporna i strålande sol. Till middag kom släkten och åt potatis- och purjolökssoppa (recept från Rosendals trädgårdscafe) och till efterrätt serverades saffranspäron (samma bok).


Dagens kalasklädsel: Svart pennkjol (La Redoute), hundtandsmönstrade strumpbyxor från KappAhl och röda mockapumps (Tamaris).

En späckad dag, tur att det är höstlov i morgon! Kusin Fabian sover över, fjärde nattgäster den här veckan!!!

Halloween

Sminkade A och en av hennes kompisar och är väldigt nöjd med resultatet! Bus eller godis blev i kväll lyxvarianten med privat chafför, det är ju så vansinnigt kallt!!! Massor av godis, glada leenden mötte dem i alla hus, en lyckad kväll!