Annapannapuff

VIP

Fredrik är en Very Important Person för mig.

Han är min systerson och fyllde 18 år i går. När han var liten pluggade jag och hade därmed mycket fritid som jag gärna och ofta tillbringade med honom. Han var släktens första bebis och helt otroligt söt! Som liten var han en försiktig och lite fundersam typ, han sa inte speciellt mycket innan fyllde 3 år. När han sedan lärt sig prata så lossnade det rejält och sedan dess har han hållit låda:)!
Jag har en fantastisk minnesbild av honom som 4-åring, när han i röd undertröja och röda långkalsonger mimar och dansar till sina första stora idoler, Spice Girls. Än idag kan vi poppa loss till Stop och Wannabe!
Jag och min syster har alltid umgåtts mycket med (först hennes och sen mina) barn och därför har jag på nära håll sett den lille eftertänksamme killen växa upp och bli stor. När han var mindre gjorde vi små utflykter tillsammans, nu de senaste åren har han hängt hemma hos mig efter skolan och har tandborste och en egen klädlåda hos oss.
Fredrik är ärlig, underfundig, teatralisk, rolig, musikalisk, omtänksam och jag älskar honom❤! I dag ska han ha cocktailparty och oj, vad vi ska fira:)!!!

 

När blixten slår ner på samma ställe två gånger.

Otroligt, på gränsen till ofattbart och väldigt orättvist. I går var en tung och omtumlande dag. Tappra M måste opereras och behandlas igen eftersom hon nu har cancer även i andra bröstet. En annan sort.

Visst snurrar världen på med jobb, fotbollsträning, middag och packning och visst firades hennes födelsedag ordentligt, men med en bitter eftersmak.

FUCK CANCER!

Armbandet finns i svart och vitt, kostar 100 kronor och finns här: http://www.ungcancershop.se/m#product/133

Beauty is golden - Glossybox augusti

En av de bästa boxarna enligt (och för) mig! Och dottern höll med! 

♥ Schampo och balsam från Redken, Diamond Oil.

♥ Parfymen (EdT) "Untold" från Elisabeth Arden. 

♥ Nagellack från Claudia i skimrande blågröna "Ocean deep".

♥ Svart Eyeliner i form av en tuschpenna från märket Be a bombshell. Vattenfast.

♥ Bodyshops bodybutter i nya lukten Honeymania. FANTASTISK DOFT, LOVE IT!