Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

VIP

Publicerad 2013-08-31 19:02:00 i allmänt,

Fredrik är en Very Important Person för mig.

Han är min systerson och fyllde 18 år i går. När han var liten pluggade jag och hade därmed mycket fritid som jag gärna och ofta tillbringade med honom. Han var släktens första bebis och helt otroligt söt! Som liten var han en försiktig och lite fundersam typ, han sa inte speciellt mycket innan fyllde 3 år. När han sedan lärt sig prata så lossnade det rejält och sedan dess har han hållit låda:)!
Jag har en fantastisk minnesbild av honom som 4-åring, när han i röd undertröja och röda långkalsonger mimar och dansar till sina första stora idoler, Spice Girls. Än idag kan vi poppa loss till Stop och Wannabe!
Jag och min syster har alltid umgåtts mycket med (först hennes och sen mina) barn och därför har jag på nära håll sett den lille eftertänksamme killen växa upp och bli stor. När han var mindre gjorde vi små utflykter tillsammans, nu de senaste åren har han hängt hemma hos mig efter skolan och har tandborste och en egen klädlåda hos oss.
Fredrik är ärlig, underfundig, teatralisk, rolig, musikalisk, omtänksam och jag älskar honom❤! I dag ska han ha cocktailparty och oj, vad vi ska fira:)!!!

 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela