Annapannapuff

Dagens
...fruktbuffe till frukost: 


...lunchrestaurang:


...drink: 

...bild, sonen hittar kompisar med samma intresse: 

Framme!
15 timmars resa senare är vi äntligen framme på paradisön Koh Chang, Thailands näst största ö efter Phuket. Flyg till Bangkok, flyg till Trat, buss, färja och så buss igen. Paradisstränder och värme i 14 dagar. När jag ringde hem rann tårarna, han är så långt borta nu, min själsfrände❤️! Lite sömn och lite mat börjar ta ut sin rätt, trött i Thailand.En vän på prov
Hur många böcker ska/kan jag ta med mig på semestern? Frågan är både gammal och ny, utrymme och vikt begränsar mig ständigt och hänvisar mig till pocket. Nu är problemet löst, tack var en fantastisk julklapp från en fantastisk, påhittig och teknikintresserad man! 
 
 
Det här är en e-bokläsare, närmare bestämt en Sony Reader PRS T3. Den rymmer 3 gigabyte, vilket motsvarar ungefär 2000 e-böcker!!! Jag har länge varit tveksam eftersom jag är rätt konservativ när det gäller böcker och läsning. men är nu mogen att prova! Den har inbyggt wi-fi, så jag kan lätt låna/ladda ner böcker direkt i den och bara Stockholms stadsbibliotek har över 5000 titlar! Och några minuters laddning räcker för att läsa en hel roman! Nu är den packad och laddad inför Thailand!