Annapannapuff

Morgon vid Medelhavet

JAG, världens sömntuta, smyger tidigt upp och fångar solens första strålar, smått magiskt. Tänk bara vilka bilder jag skulle kunna ta med en "riktig" kamera:)! (Min högsta önskan när jag fyller år om 131 dagar!)

Gårdagen var lååång. Vi hann resa, komplettera på IKEA, handla mat, städa bort lite damm och packa upp. Men att mötas av värmen och att få komma hem fast man är borta är härligt!

Under uppackningen åt vi spanska oliver, drack lite Sangria och njöt av när det sammetslena mörkret sänker sig och svalorna byts ut mot fladdermöss. Fantastiska flygare de där sistnämnda! Jag önskar att jag kunde fånga deras otroligt luft-ekvilibristik på film!

All time high
All time high
 
 
1. Kashmir. Ett fantastiskt mjukt material som både kan svalka och värma.
2. Svart kavaj. En klassiker.
3. Pennkjol. Smickrande form och rätt längd kommer man långt med:)!
4. Tighta jeans i stretchmaterial. Undrar hur jag stod ut innan stretchjeansen kom!?
5. Gummistövlar. Stiligt och praktiskt. För let´s face it, det regnar en del i Sverige!
Med gosefilt, utan nycklar

Vi har en lägenhet i Spanien och den väntar på oss, tjoho!!!

Nu är vi färdigpackade, äntligen på väg och att jag lämnade två handväskor utanför bilen och körde iväg med en bildörr öppen känns redan avlägset! Nämnde jag att vi glömt nycklarna? Tur att vi har fina spanska grannar.

Viktigast i packningen? Utan tvekan min fantastiskt ljuvliga kashmirfilt från Honey Grey! Vi har rest ihop i många år och jag kan inte flyga utan den! Min gosefilt!