Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Sommarrea

Publicerad 2013-06-30 23:07:00 i kläder&skor,

Jag är inget fan av reor, fast jag gillar sänkta priser:)! När plagg ligger huller om buller och folk glömmer all vett och etikett, fy!
I dag tog jag mig en tur på stan och kollade in Stockholms sommarrea. H&M hade några guldkorn, men rörigt. Mango gjorde mig besviken, rean på nätet är bra mycket bättre! Cubus hade väldigt lite på rea, Bikbok desto mer. MQ och Esprit hade inte satt ner varorna tillräckligt mycket och på Hollister kom jag knappt in! Din Sko hade hittat de mest märkliga skor i sina förråd och på Vagabond var rean pytteliten. Bästa rean? Gina Tricot och Oasis! Och på Oasis hände något som aldrig hänt mig förut! Jag hittade en klänning jag funderat på att köpa - på rea! Lycka<3! Här är den i ett collage jag gjort på Polyvore:

Kommentarer

Postat av: Andrea

Publicerad 2013-07-03 17:15:40

Gud vilken fin klänning, älskar den! <3

Postat av: Andrea

Publicerad 2013-07-03 17:16:36

Gud vilken fin klänning, jag älskar den! <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela