Annapannapuff

Shots, anyone?
En vecka kvar till 40-årsfesten! Ett måste för oss som festat på 90-talet är shots, vi är liksom uppfödda på det:)! Därför har jag idag "tillverkat" turkiskpepparshot och kolashot! Nu ska flaskorna köras i diskmaskinen på hög värme, då brukar godiset lösas upp snabbt! Adventstid, kom!

Jag äger en kilt i rött, köpt 1992. Den är mitt absolut äldsta plagg och fungerar år efter år på juliga tillställningar. I år är den mer high fashion än på länge:)! I morgon är det första advent och första december, tjoho!

 

 

Christmas is coming!
 
The Dagmar box
Novembers Glossybox är ett designsamarbete med svenska Dagmar och är inspirerad av deras höstkollektion. Produkterna i månadens box är präglade av Skandinavien. 
 

Torrschampo från Batiste, XXL Volume. Det använder jag då och då och det ska bli spännande med en variant som ger extra volym, det behövs alltid! 

 

Oceanisk lermask från Botanics. Drar ut orenheter, absorberar olja och detoxar din hud. 

 

Fuktkräm från Naobay. Universalkräm som återfuktar och mjukgör med bland annat nypon- och mandelolja. 

 

Ögonskugga från Emite. Svart, högpigmenterad med mikroniserat pigment för enklare applicering. 

 

Deodorant från Emma S. Effektiv och skonsam antiperspirant utan alkohol och parabener. Mycket fräsch doft, den luktar verkligen Pure ocean! 

 

Kul och spännande box! Att sedan Batiste ägs av tyska Schwarzkopf, ansiktsmasken kommer från England och hudkrämen från Spanien (vilket knappast räknas till Skandinavien) det kan jag leva med:)!