Annapannapuff

Glossytime
Jag älskar Glossybox och att varje månad få hämta ut ett vackert inslaget paket! Septembers box kommer väl inte gå till historien som bästa boxen, men jag kommer ändå springa till mitt lokala utlämningsställe även nästa månad:)! 
 
Tema: Beauty that matters handlar om att lyfta märken/produkter som är socialt ansvarstagande och även att ta hand om sig själv.
 
♥ Millet nourishing schampo från Weleda. Urbota dumt att lägga i schampo utan tillhörande balsam, ekologiskt eller ej! Dessutom tycker jag det luktar illa. 
 
♥ Nagelbalsam från Trind, för torra naglar. Torra händer, torra nagelband, men torra naglar - vad är det egentligen? Ja, ja, jag kan väl prova. Kanske. 
 
♥ Mineral shimmer powder från Bellapierre cosmetics. Kan blandas i dagkräm eller läppbalsam för extra skimmer. Extra skimmer i läppbalsam? Det kallas läppglans och det har jag många av, redan färdigblandade. Däremot så fungerar den finfint som highlighter! 
 
Shine on tinted lip salve från Balance me. Färgen heter super soft beige och är hemsk och hemsk är även lukten! Och varför är tuben bara halvfull? 
 
Almond shower Oil från L'Occitane. Den luktar gott och jag använder duscholja (oftast Niveas) dagligen, spännande! 
 
Ögonmask från Glossybox. Förvaras i kylen och är oerfekt att lugna känslig, trött, varm eller irriterad hud med! 
 
♥ Gåvobevis på Shea butter hand cream från L'Occitane. Perfekt storlek för handväskan och en personlig favorit! 
 
♥ I boxen låg också två filmer från film2home.se och en chokladkaka från Anton Berg. 
 

 
En äppelmosfabrik
Att göra äppelmos kräver äpplen och arbetskraft, tur att vi hade gott om båda två sakerna! 
Första steget blev att invadera några goda grannars trädgårdar och plocka äpplen: 
 


Steg två var att plocka fram och ihop min fantastiska Electrolux Assistent och åka till syster yster: 
 


 

Och sen skölja, dela, koka, passera äpplena, sockra och koka moset och slutligen hälla upp det på burkar. Vi delade upp oss i olika stationer och lekte fabrik:)!
 
 


Visst var det jobbigt! Och kul! Vi var 9 personer mellan 9 år och 70+ som på olika sätt hjälptes åt att göra äppelmos i mängd och nu är frysen full! I love it! 
 
Höst - and I like it!
Hösten är här och träden utanför och jag klär oss i rosa💗!