Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossytime

Publicerad 2013-09-29 23:20:00 i allmänt,

Jag älskar Glossybox och att varje månad få hämta ut ett vackert inslaget paket! Septembers box kommer väl inte gå till historien som bästa boxen, men jag kommer ändå springa till mitt lokala utlämningsställe även nästa månad:)! 
 
Tema: Beauty that matters handlar om att lyfta märken/produkter som är socialt ansvarstagande och även att ta hand om sig själv.
 
♥ Millet nourishing schampo från Weleda. Urbota dumt att lägga i schampo utan tillhörande balsam, ekologiskt eller ej! Dessutom tycker jag det luktar illa. 
 
♥ Nagelbalsam från Trind, för torra naglar. Torra händer, torra nagelband, men torra naglar - vad är det egentligen? Ja, ja, jag kan väl prova. Kanske. 
 
♥ Mineral shimmer powder från Bellapierre cosmetics. Kan blandas i dagkräm eller läppbalsam för extra skimmer. Extra skimmer i läppbalsam? Det kallas läppglans och det har jag många av, redan färdigblandade. Däremot så fungerar den finfint som highlighter! 
 
Shine on tinted lip salve från Balance me. Färgen heter super soft beige och är hemsk och hemsk är även lukten! Och varför är tuben bara halvfull? 
 
Almond shower Oil från L'Occitane. Den luktar gott och jag använder duscholja (oftast Niveas) dagligen, spännande! 
 
Ögonmask från Glossybox. Förvaras i kylen och är oerfekt att lugna känslig, trött, varm eller irriterad hud med! 
 
♥ Gåvobevis på Shea butter hand cream från L'Occitane. Perfekt storlek för handväskan och en personlig favorit! 
 
♥ I boxen låg också två filmer från film2home.se och en chokladkaka från Anton Berg. 
 

 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela