Annapannapuff

Sista april
Mycket läsning har de blivit de senaste veckorna och jag har nu betat av några böcker på "måste-läsa-listan" och som jag blivit tipsad om: 

1. Cilla och Rolf Börjlinds Den tredje rösten var bra! Nääästan lika bra som deras första bok! Mycket action, blir böckerna film eller TV-serie är frågan. 

2. Mikael Bergstrands Delhis vackraste händer är suverän! Frågan är om inte den andra delen, Dimma över Darjeeling är snäppet bättre?! Det är en fröjd att läsa om den medelålders Göran Norgs förvandling och om Indien. Beskrivningarna är så bra att du nästan känner lukter och smaker! 


I kväll är det Valborgsmässoafton och Kungens födelsedag. Men glöm inte 1:a maj, en annan viktig dag! 
Saxat ur söndagens SvD:)!

Rehab
Igår gjorde jag en kontrollröntgen av foten eftersom den fortfarande är väldigt svullen, men inget är brutet. 
Då så! Nu är foten brutalt nedtryckt i en stödstrumpa och jag har köpt nya FOTRIKTIGA skor! Nu är det rehab som gäller, gåträning närmare bestämt! 

Olika tjocka vrister...

Färden gick till mysiga Park Konditori, där jag firade mina framsteg med cappuccino, mazarin och Saltå Kvarns fantastiska Äppel & Mangojuice. Och jag är motiverad! Mycket mer än vad Amy Winehouse någonsin var...


Foten och jag på utflykt

Vi hade det rätt bra på danstävlingen, jag och lilla foten! Äntligen en annan vy!
Dagens utsikt:

Resultatet av dagen blev en medalj, några tårar, lite ilska, frustration, smärta, stolthet och massor av fantastiskt fin dans! 
Sonen på dansgolvet, dotter i bakgrunden. 

Bland det svåraste att fotografera är rörelse. När det kombineras med dåligt ljus och trängsel är det en riktig utmaning!!! Skitsvårt, helt enkelt!