Annapannapuff

Ordning och reda
Jag gillar pappersalmanackor, bara de ger mig en bra överblick över veckorna. 


Den senaste kommer från Personlig Almanacka och just nu sitter jag med en 4-färgspenna och fyller i viktiga händelser. Almackan är verkligen gjord av och för mig, vilket innebär att den är rosa och har gott om plats för listor - till och med små rutor att bocka i! Annapannapuff ❤ London
Jag ska till London i höst! Min absoluta favoritstad! Den här gången ska jag bo mer ståndsmässigt än någonsin, på anrika:

http://www.theritzlondon.com

Här har Charlie Chaplin, Winston Churchill, Julia Roberts och Johnny Depp bott. 


Förutom ett obligatoriskt förtjusande After Noon Tea i The Palm Court Salon (ovan) lockar The Rivoli bar. Baren har inte bara en gedigen champagnemeny utan även en caviarmeny för den som önskar något salt till bubblorna! 
Drinklistan är berömd, jag tänkte börja med en Ramos Fizz eller champagnedrinken Ritz 100, cheers:)! 

Glossybox augusti - 3-års jubileum!

I år fyller Glossybox 3 år och det firas med en jubileumsbox. Egentligen märks det väl inte så mycket på månadens innehåll, men den medföljande tidningen GlossyMag gör en djupdykning i historien och uppmärksammar både grundaren och den svenska chefen. 
 
 
Jelly Pong Pong maskara. Ska enligt texten ge dramatisk volym, flirtig längd och snygg böj. Nja, jag har bara hunnit prova den en gång, men i min sminkväska blev den genast degraderad till vardagsmaskara. 
 
❤ Bronzing powder från Model Co. Passar nog bra nu när solen lyser med sin frånvaro och brännan börjar försvinna. 
 
Anatomicals Mattifying face mask.  Jag har provat en av deras masker tidigare, toppbetyg! 
 
The Body ShopBody Butter Wild argan oil. Produkten har fått kritik för att den innehåller så minimala mängder av just oljan som den tagit namnet från, men den luktar diskret och ljuvligt gott. The Body Shop firar 35 år i år! 
 
Escadas bodylotionJoyful och även ett doftprov på själva parfymen. Härlig lukt, inte alls lik Escadas tidigare tantparfymer! Doften innehåller svartvinbärssorbet, frisk rosa pion och ett knippe vita daggfuktiga blommor i en bas av honung, det ni:)! 
 
Som bonus finns också ett doftprov på Thierry Muglers nya parfym Angel som enligt mig luktar rätt manligt och inte speciellt gott... Enligt texten ska den innehålla doftnoter av choklad, vanilj, mandarin och honung.
 
En annan bonus är ett prov på en dagkräm från Fleur de Santes. Jag tycker dock att det är lite larvigt att nämna den ens, det går ju inte att bilda sig en uppfattning på 1 ml av produkten!