Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox jul

Publicerad 2014-12-30 22:24:09 i skönhet,

I år är det tredje året i rad som Glossybox tagit fram en Limited Edition julbox, jag har dem alla! 

Visst är den juligt snygg med sammetstouch och guldtext?! 6 prover i originalstorlek! 

Boxen innehöll:

❤️ Energizing Cleansing Gel från -417. Namnet kommer sig av att så djupt ner hämtas de aktiva komponenterna och mineralerna i Döda havet. Rengöringsgelen sägs vara uppfriskande och göra huden klar, silkeslen och strålande! 

❤️ Pärlemorskimrande makeupbas med persikokärnolja och vitamin E från Bottega Verde. Ett italiensk märke med rötterna i Toscana utlovar fastare hud och sammetslen, skimrande yta. Används som primer eller blandas med foundation. 

❤️ Nagellack från Uslu Airlines i en djupröd nyans som heter XMS, Coronel e Carvajal. Färgen är snyggare än vad jag först trodde, det ser nästan mörkrött ut på flaskan men är snarare julrött. 

❤️ Theraphy cream för håret från spanska Broaer. Appliceras i vått eller torrt hår och sägs reparera hårets fibrer, minska uppkomsten av kluvna hårtoppar och ge ett underbart mjukt hårsvall. 

❤️Läppbalsam från Royal Apothic. Nyansen kallas bärrött och både den lilla burken och förpackningen är bland det vackraste jag sett! 

❤️ Duo-pack ögonskugga från Marsk i färgerna Vanilla frosting och Rich list. Färgerna är 100 % naturliga och mjuka som som sammet. Används med torr eller blöt applikator och går bra att blanda. 

Vilken kanonbox! Produktbeskrivningarna innehåller en mängd superlativer, hoppas nuatt  produkterna lever upp till alla fina ord!

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela