Annapannapuff

Glossybox jul
I år är det tredje året i rad som Glossybox tagit fram en Limited Edition julbox, jag har dem alla! 

Visst är den juligt snygg med sammetstouch och guldtext?! 6 prover i originalstorlek! 

Boxen innehöll:

❤️ Energizing Cleansing Gel från -417. Namnet kommer sig av att så djupt ner hämtas de aktiva komponenterna och mineralerna i Döda havet. Rengöringsgelen sägs vara uppfriskande och göra huden klar, silkeslen och strålande! 

❤️ Pärlemorskimrande makeupbas med persikokärnolja och vitamin E från Bottega Verde. Ett italiensk märke med rötterna i Toscana utlovar fastare hud och sammetslen, skimrande yta. Används som primer eller blandas med foundation. 

❤️ Nagellack från Uslu Airlines i en djupröd nyans som heter XMS, Coronel e Carvajal. Färgen är snyggare än vad jag först trodde, det ser nästan mörkrött ut på flaskan men är snarare julrött. 

❤️ Theraphy cream för håret från spanska Broaer. Appliceras i vått eller torrt hår och sägs reparera hårets fibrer, minska uppkomsten av kluvna hårtoppar och ge ett underbart mjukt hårsvall. 

❤️Läppbalsam från Royal Apothic. Nyansen kallas bärrött och både den lilla burken och förpackningen är bland det vackraste jag sett! 

❤️ Duo-pack ögonskugga från Marsk i färgerna Vanilla frosting och Rich list. Färgerna är 100 % naturliga och mjuka som som sammet. Används med torr eller blöt applikator och går bra att blanda. 

Vilken kanonbox! Produktbeskrivningarna innehåller en mängd superlativer, hoppas nuatt  produkterna lever upp till alla fina ord!
Vinterskärgård

M/S Söderarm


Otroligt snabb solnedgång över frusen havsvik. 


Seglarhotellet, Sandhamn

Back to the scene of the crime! Solglimt! 


T-bana? Wow, vilken service! 

Sandhamns Värdshus i vinterdvala. 

Fantastiska stunder i vacker, smällkall idyll, Vinterskärgård och vinterbad gav mersmak! 
Vinterbad
Notera gärna istapparna under bryggan...

Nu har jag gjort det! Jag har vinterbadare! Frivilligt:)! Enligt mer vana vinterbadare (min man) så är hemligheten att bada bastu länge innan och bli ordentligt svettig. När du sedan badar så förångas svetten och skyddar huden mot den värsta kylan. Sant? Ja, det tror jag! Det var häftigt, uppfriskande och så sved det inte i huden så där som tidiga vårdopp kan göra! Testa, vet ja! Vi badade från en bastuflotte, det gäller ju också att ha nära mellan bastu och bad...

Så här glada var vi efteråt! Ja, jag badade i mössa, det kändes lite tryggt och varmt:)! 

Dagen efter fotograferade jag lite till, i varmaste jackan och termokjol. 


Isen har inte lagt sig i yttre skärgården än, vattentemperaturen ligger på 3 grader.