Nu vänder vi blad

Lycka är att köpa ny klänning och ha nagellack hemma i exakt rätt nyans! Fast chansen är rätt stor i det här hemmet:).

2014 är slut och kommer aldrig mer tillbaka, 2015 är här. 

Vad har hänt under 2014? 
På plussidan: 
- Jag har sagt upp mig! Inte bara en gång utan två, faktiskt:)! Min gamla arbetsgivare är en av de bästa, därav ambivalensen, men jag måste vidare för att kunna utvecklas. 
- En liten benflisa gjorde enorm skillnad för mig, när den äntligen hittades på en magnetröntgen i augusti. Från att ha en stukad fot som aldrig blev bättre och långsamt bröt ner mig pga smärtor och orörlighet så fick jag en förklaring till allt, blev opererad och är på väg tillbaka! 
- Vi har fått 15 kvadrat till! Alla barnen har nu varsitt rum och så har vi nymålade väggar i hela lägenheten.
- Vi har också fått en ny granne! Sedan några månader bor en islänning vägg i vägg med oss. En vän från förr som behöver lite hjälp och stöd.
- Segelsemester på egen hand! I somras var vi själva ute och seglade med barnen, det vill säga utan min pappa. En lyckokänsla med starka inslag av nostalgi. 
- Jag har fått frikort på sjukvård! Lyxigt eller nedslående, det beror på hur man ser det...
-Thailand, Spanien x flera och England, många resor blev det! 

Några saker kunde dock varit bättre och/eller annorlunda:
- Jag har åkt slalom EN dag på hela året. 
- Vikingarännet blev inställt. 
- Mängden smärtstillande jag proppat i mig, antalet dagar på kryckor, antalet sjukhusbesök, mitt livs första operation i narkos är kanske berikande händelser, men jag hade gärna varit utan dem. 
- Mina vackra, älskade, högklackade skor är dammiga! De nya, fina, springskorna från Asics också.

Så, 2015, nu kör vi! Gärna lika många resor, färre sjukhusbesök, mer champagne och högre klackar - är det för mycket begärt? 
Dottern och jag förfestar framför sminkspegeln.#1 - - Erica Nilsson:

Grymt snygg klänning. Önskar dig ett fab 2015

#2 - - Anna:

Först o främst, gash vilka snygga tjejer där på bilden längst ner! Skulle passa på omslaget på vilket glossigt magasin som helst. Du imponerar mig verkligen med ditt tankesätt, nu känner jag verkligen att du är på G igen. Jag menar då att du sätter din onda fot på Plus-listan! Är övertygad om att de allra flesta gjort tvärtom o satt detta högst upp på minuslistan istället. Heja dig! O God Fortsättning; snart kan du damma av klackskorna.

PS: Hörde du Sara Danius vinterprat? Hon pratade också om sina klackskor, hur hon dammade av dem, tittade på dem o lät sig inspireras av dessa o hålla modet uppe på sin väg tillbaka =)

#3 - - Maria O:

Oj vilka snyggingar ni är! Gillar din glittriga klänning och nej du begär absolut inte för mycket av 2015. 2015 är absolut ett år som ska leverera :)
Kram Maria