Annapannapuff

Jag har en patient
Egentligen rätt många😊, men vissa liksom fastnar, relationen blir djupare och besöken ger så mycket mer. 
 
En har jag med mig från tiden på Ekerös barnmorskemottagning. Hon var en av mina allra första patienter och vi har nu gått igenom två graviditeter, lite högt blodtryck, en hög preventivmedel och diskussioner kring livspusslet tillsammans. Hon kommer fortfarande förbi ibland, har oftast med sig vaniljhjärtan och berättar om sig själv, barnen och livet. Och hon är den enda som får dubbla påminnelser via SMS innan varje besök! En tjänst vi ännu inte har...
 
En annan är från Sydafrika och hon gillar skor, precis som jag! Hon har världens härligaste, varma leende, som alltid finns där trots så svåra bäckensmärtor att kryckor och rullstol tillhör hennes vardag som gravid. Jag har träffat i princip hela hennes släkt, besöken är ofta enormt röriga och roliga, på en salig blandning av engelska och svenska! Och trots smärtor och jättelång resväg kommer hon och hälsar på om några dagar, gravid för andra gången och jag längtar! 
 
Just idag kom Elliot och hans mamma förbi med en liten present till mig. Det är jag verkligen inte bortskämd med och det är heller ingenting jag kräver eller ens önskar! Jag brukar be om ett mailat foto på underverket, det ställer inte så höga krav på förvirrade, nyblivna föräldrar:). Men lite extra uppskattning är faktiskt ljuvligt, precis som tryffeln med fyllning av hallonmacarons var. Och i rosa burk! Friskus-te låter också enormt spännande:)! 
 

Sa jag att jag har världens bästa jobb? 
#1 - Anna

Underbaaart =)

#2 - Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Men vad fint!