Annapannapuff

Mellofeber!
Bara 4 dagar kvar! Nu på lördag, den 1 februari, drar Melodifestivalen äntligen igång igen! Första deltävlingen sänds från Malmö och här är startfältet: 
 
1. ”To the End” - Yohio
2. ”Aleo” - Mahan Moin
3. ”Bröder” - Linus Svenning
4. ”Casanova” - Elisa Lindström
5. ”Bedroom” - Alvaro Estrella
6. ”Songbird” - Ellen Benediktson
7. ”Bygdens son” - Sylvester Schlegel
8. ”Survivor” - Helena Paparizou
 
Storfavorit i deltävlingen, ja i det stora hela också, är förra årets vinnare bland svenska folket, Yohio. Jag lägger nog mitt hopp på honom, även om Helena Paparizou också ska bli spännande!
 
 
Lördag 8 mars är det sedan final på Friends Arena och dit har jag biljetter, hurra! 
#1 - Anna

Jag bara tokgillade YoHio förra vevan så mitt hopp står nog till honom! Vad kul att gå dit och titta live =)Är det finalen som går i Sthlm?

Svar: Japp, finalen är i Stockholm!!
Annapanna

#2 - Agnes

Hej! Hittade till din blogg idag, så himla kul att få läsa en barnmorskas tankar och funderingar. Det är verkligen ett av mina drömjobb (jag är 19 år). Tack för en bra blogg!

Svar: Åh, vad roligt! Klart du ska bli barnmorska!!!
Annapanna

#3 - Agnes

Ja jag tycker verkligen att det verkar vara ett fantastiskt jobb. Det är förlossningsbarnmorska som lockar mest. Så mycket spänning, glädje, dramatik osv.. det är det jag tänker mig alltså!
har du jobbat på förlossningen någon gång under din karriär eller vad man ska säga? :)

Svar: Det är fantastiskt på ska sätt och vis:)! Jag har inte varit på en förlossning Dean utbildningen och det finns två skäl till det. Dels ser förlossningsvården idag inte ut som jag vill jobba och det är det upproret bland barnmorskor just nu handlar om. Och dels gillar jag längre möten där en relation växer fram över tid, så jag valde mödravård!
Annapanna