Annapannapuff

Stars & Stripes - Glossybox juli
Stars & stripes-boxen tilltalar verkligen mig! Supersnygg layout! Min härlige systerson har redan tingat den som present när han fyller år:)! 
Juliboxen innehåller naturligtvis amerikanska produkter, men även andra sommarprodukter: 
 
❤ Ögonskuggspenna från Elisabeth Mott. Jag älskar verkligen hennes maskara It's so big, så förväntningarna är höga. Färgen pearl ser härlig ut! 
 
❤ Läppstift från Bellapierre Cosmetics. Provade det genast och formulan var verkligen krämig och fin. Färgen är mörkt rosa och passar nog oss blondiner bäst om sommaren. 
 
❤ Ett av världens mest prisade topplack, från Seche Vite. Appliceras på vått (!) nagellack och är snabbtorkande, högglansigt och ger ökad hållbarhet. Låter prima:)! 
 
❤ Sminkpensel från Teeez Trend Cosmetics. Vacker mitt-emellan-stor pensel som ska passa både puder- och krämögonskugga.
 
❤ Saltvattenspray från Mastey Color Protection. Ständigt dessa saltvattensprayer! Jag har aldrig förstått dem riktigt, men har nu packat ner den här i Spanien-resväskan för att ge den en chans. Annapannapuff ❤ Ekerö
På Ekerö tog jag mina första stapplande steg som barnmorska, jag började tre dagar efter examen. I drygt fyra år körde/åkte jag vägen ut, året runt. Den är vacker i alla årstider, men det är något visst med sommarvägar
 
Drottninggholms slott. 

Kanalen. 

Ekerö kommer alltid ligga mig varmt om hjärtat, för mig är det verkligen speciellt att få komma till barnmorskemottagningen. Min fantastiska fd chef numera mentor är inte kvar, men hon finns i väggarna:), hennes kloka ord och roliga mail studsar liksom emot mig här! I våras extraknäckte jag här några gånger, nu har jag precis varit här och vikarierat i två veckor. 
Samma utsikt nu som då, brandstationen.  

 
Ska bara!
Vaknade med huvudet fullt och längtar vansinnigt mycket efter mina barn och till Spanien nu. I morgon bär det av. Jag ska, precis som Alfons Åberg, bara:

...göra några sista-minuten-ärenden. 
...hälsa på en bekant på sjukhus.
...hämta upp mina hett efterlängtade barn på Arlanda.
...förbereda köttbullsmiddag, för det är vad som efterfrågas av USA-resenärerna. Och så ville de gärna ha Djungelvrål (saltlakrits) också:)!
...packa färdigt. 


För mig är resan en del av äventyret/semestern, jag älskar att resa! Men den här gången kan jag inte låta bli att drömma mig lite längre fram. Tänk att vara framme, ha handlat mat och släpat in allt i lägenheten! Sen är det semester på hög nivå, flera meter över havet:)! Tröttnar aldrig på utsikten.