Annapannapuff

Ska bara!
Vaknade med huvudet fullt och längtar vansinnigt mycket efter mina barn och till Spanien nu. I morgon bär det av. Jag ska, precis som Alfons Åberg, bara:

...göra några sista-minuten-ärenden. 
...hälsa på en bekant på sjukhus.
...hämta upp mina hett efterlängtade barn på Arlanda.
...förbereda köttbullsmiddag, för det är vad som efterfrågas av USA-resenärerna. Och så ville de gärna ha Djungelvrål (saltlakrits) också:)!
...packa färdigt. 


För mig är resan en del av äventyret/semestern, jag älskar att resa! Men den här gången kan jag inte låta bli att drömma mig lite längre fram. Tänk att vara framme, ha handlat mat och släpat in allt i lägenheten! Sen är det semester på hög nivå, flera meter över havet:)! Tröttnar aldrig på utsikten. 
#1 - Anna

Jag gillar Alfons! O Alfons pappa, han är ju nästan lika klok som din snigel-pappa: "ordning o reda, pengarna pa fredag". Förstar att du maste längta ngt enormt! Hall ut, snart är du där=)

#2 - Anna

SV: Aah, jag menar inte att köra med alkohol i blodet! För jösse namn, det skulle jag aldrig fa för mig, jag menar att da jag har lite promille i blodet gar jag igang mer pa motorcyklar än jag gör pa jobbet en tisdag. Bara för att räta ut missförstand ;-)

Svar: Fattar jag väl!!! Gillar helt enkelt alkohol i blodet men inte motorcyklar, för att räta ut missförstånd:)! Att du är förståndig vet jag sedan innan!
Annapanna