Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Stars & Stripes - Glossybox juli

Publicerad 2014-07-31 22:56:00 i skönhet,

Stars & stripes-boxen tilltalar verkligen mig! Supersnygg layout! Min härlige systerson har redan tingat den som present när han fyller år:)! 
Juliboxen innehåller naturligtvis amerikanska produkter, men även andra sommarprodukter: 
 
❤ Ögonskuggspenna från Elisabeth Mott. Jag älskar verkligen hennes maskara It's so big, så förväntningarna är höga. Färgen pearl ser härlig ut! 
 
❤ Läppstift från Bellapierre Cosmetics. Provade det genast och formulan var verkligen krämig och fin. Färgen är mörkt rosa och passar nog oss blondiner bäst om sommaren. 
 
❤ Ett av världens mest prisade topplack, från Seche Vite. Appliceras på vått (!) nagellack och är snabbtorkande, högglansigt och ger ökad hållbarhet. Låter prima:)! 
 
❤ Sminkpensel från Teeez Trend Cosmetics. Vacker mitt-emellan-stor pensel som ska passa både puder- och krämögonskugga.
 
❤ Saltvattenspray från Mastey Color Protection. Ständigt dessa saltvattensprayer! Jag har aldrig förstått dem riktigt, men har nu packat ner den här i Spanien-resväskan för att ge den en chans. Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-08-01 08:05:34

Det grämer mig verkligen att det inte finns ngt liknande koncept här i Österrike! Nu da jag har inkomst o skulle ha rad med det sa finns det istället inte att tillga. Jag far helt enkelt börja snickra ihop min egen box, med din som utgangsmall ;-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela