Annapannapuff

Äntligen!!!
Onsdagen den 16/4 sprang jag till tåget, på väg till jobbet. På fötterna hade jag  högklackade kängor och det bar sig inte bättre än att jag ramlade och landade på vänster fotled. Diverse läkarbesök och två röntgenundersökningar har visat att inget är brutet men vägen tillbaka har varit lång och mödosam och är inte slut än. 

Mitt första mål var att kunna genomföra Vårruset i slutet av maj, tillsammans med kollegorna, men det gick i stöpet. Nästa mål blev att ha högklackat på midsommarafton och här står jag nu! 

En del rehabilitering återstår, jag har inte full rörlighet i foten och kan fortfarande inte springa - men jag är på väg! Visst kan högklackat kännas som ett litet och rätt ytligt mål, men för mig känns, är och har det varit helrätt! Glad midsommar! 

Jag hoppade över dansen runt stången och hade sandaler utomhus på förmiddagen. Nu trippar jag försiktigt runt i mina nya skor, som så här 2 månader efter inköp äntligen blir invigda. 

Blingade sandaler fungerar också:)! 

#1 - Anna

Du och din rackare till fot alltså, en följetong mer spännande än något att följa! Men bra att sätta upp mål och delmål =) Jag veet, man ska inte ge kvinnor komplimanger för deras yttre utan för deras inre och deras egenskaper, men jag kan bara inte låta bli. SÅ SNYGG är du!

Svar: Tack! Komplimanger är komplimanger oavsett om de handlar om det yttre eller det inre - jag älskar dem:)!
Annapanna

#2 - Malin - Stjärnflocka

Åh så fin du är!!!!
Skönt att ett delmål är nått och hoppas du kan springa snart också. Har också erfarenhet av hur lång tid det kan ta att komma tillbaka efter en skada och det är verkligen frustrerande.
Ha en fin dag!
Kram Malin

Svar: Tack! Nu är jag på G i alla fall - otroligt skön känsla!
Annapanna

#3 - queenvm18

Started untrodden spider's web project
http://arab.egypt.adultnet.in/?post.amira
wales southwark choot fares potho