Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Att mötas

Publicerad 2014-06-29 18:20:00 i allmänt, barnmorska,

Mitt jobb handlar om möten, om att möta olika människor i olika skeden av livet, med olika behov. Alla har vi olika förutsättningar, bakgrund, framtid, tankar och livsfilosofi och att EN barnmorska ska kunna passa alla är en omöjlighet. Jag gör mitt bästa och försöker på alla möten att hitta en passande framtoning. 
Mötena sker på olika ställen, i helgen har jag extraknäckt på BB och följt par från första steget in på förlossningen till färden hem med bebis. Annorlunda och ljuvligt! Det var så länge sedan jag var sjukhusklädd:)! Här är bildbevis av sämre kvalitet: 
Lady in white
 
I morgon väntar nya äventyr på ny arbetsplats! 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-06-30 08:08:51

Stort varmt lycka till! Kommer gå galant, det känner jag på mig =) O du är så klok, att någon skulle kunna passa alla är en omöjlighet, det gäller i alla sammanhang, inte bara yrkesmässigt tror jag. Det är ju bra på ett sätt, att vi är olika =)

Postat av: Malin - Stjärnflocka

Publicerad 2014-07-01 11:47:03

Ja, det där att kunna möta alla är verkligen en utmaning ibland...
Rätt inställning hjälper mycket!!!
Vackra blommor :)
Kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela