Annapannapuff

I wanna dance with somebody!
Helgen har tillbringats på danstävling i Helsingborg. Tack vare SJ kom vi fram dryga två timmar för sent i fredags, vi checkade in på hotellet strax innan midnatt! Dottern har tävlat i 10-dans och två medaljer blev det! Prisutdelare var Ann Wilson. 
 


I går var det standarddanser och då dansade hon och partnern vals och quickstep. 
 


I dag var det dags för latindanser och då stod samba, cha-cha, rumba och jive på schemat. I ny klänning! Vi hittade nämligen en drömklänning under gårdagens tävling! Med fransar! Under alla stora tävlingar hängs begagnade kläder upp längs väggarna, till salu! Ett supersmart sätt för fina kreationer att hitta nya ägare! 
 En härligt fartfylld helg, men nu är jag trött! Och det är 55 mil hem:(.

 

 
 
Från moll till dur
Dagen började bra, jag och maken gick en powerwalk med stavar i strålande sol längs Mälarens strand. Ljuvligt! 
 
Lite senare var det dags för begravning. En stämningsfull och ljus stund, fylld med 60-talsmusik och fina släktingar. Jag och brorsan hade planerat att sjunga och spela Elvis Presleys "Always on my mind", men en av oss pallade inte trycket. Lite smörgåstårta och någon biskvi senare åkte vi hem, bara för att vända igen! 
 
Nu, några timmar senare sitter jag på ett tåg söderut. Dottern ska på danstävling och jag har släpat med mamma och sonen som sällskap. Hittills är vi en timme sena, SJ levererar. 
 
Stockholm i kvällssol❤

 
Livet är förunderligt. Och alltför kort för att lösas bort.
Vad händer sen, då?
Om mindre än tre månader går min anställningstid ut och min fasta anställning är borta. Vissa dagar är jag stark och stolt över att jag vågat ta steget. Andra dagar snurrar tankarna åt andra håll, jag undrar vad har jag egentligen har gjort och vad framtiden kommer innehålla. 

Sommaren är inte spikad än, men jag ska jobba för bemanningsföretag och därmed kunna styra mängden arbete själv. Sen då? Ja, jag är lite nyfiken på att arbeta som skolsköterska, ungdomsmottagning lockar och kanske en chefsbefattning?! Många provar flera olika områden som nyutbildade, själv har jag har haft EN anställning under mina 10 år som sjuksköterska och EN anställning under mina år som barnmorska! 

I' m a late bloomer:)!