Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

I wanna dance with somebody!

Publicerad 2014-03-30 21:17:00 i allmänt,

Helgen har tillbringats på danstävling i Helsingborg. Tack vare SJ kom vi fram dryga två timmar för sent i fredags, vi checkade in på hotellet strax innan midnatt! Dottern har tävlat i 10-dans och två medaljer blev det! Prisutdelare var Ann Wilson. 
 


I går var det standarddanser och då dansade hon och partnern vals och quickstep. 
 


I dag var det dags för latindanser och då stod samba, cha-cha, rumba och jive på schemat. I ny klänning! Vi hittade nämligen en drömklänning under gårdagens tävling! Med fransar! Under alla stora tävlingar hängs begagnade kläder upp längs väggarna, till salu! Ett supersmart sätt för fina kreationer att hitta nya ägare! 
 En härligt fartfylld helg, men nu är jag trött! Och det är 55 mil hem:(.

 

 
 

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2014-03-31 19:17:54

Ojoj, tjusiga klänningar och finfina dansmooves =) Tycker dans är så himla häftigt! Kan nästan ångra att jag inte ägnat mig mer åt det själv... Men, kanske det inte är för sent att lära en gammal hund sitta?
Hoppas nu den långa hemresan blir kortare än den oväntat sega resan ner =)
O hoppas deltagarna i själva tävlingen känner sig nöjda och glada med sina insatser? Hur väljer de förresten ut danspartner? O är det alltid samma även på "hobby"-nivå?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela