Annapannapuff

En dam i sina bästa år
På andra sidan viken ligger hon, min pärla. Visst är vyn makalöst vacker? Småland i försommarskrud. 


I år fyller hon 40 år, men det är ju ingen ålder att prata om:)! I familjen ögon har hon funnits sedan 1979, S/Y Maria Maruzka af Näfvekvarn:


Helgen tillbringar jag till sjöss med två av mina favoritmän, pappa och maken❤️. Vi stog sikte på Öland och där är vi nu! Öland, solen och vindarnas och även fasters ö:)! 
Mors dag Glossybox
Jag tjuvstartade firandet av mors dag med en present till mig själv, från mig själv: Glossybox mors dag. Wow! Det här är utan tvekan bästa boxen någonsin!!! 6 originalförpackningar med precis rätt produkter och rätt färger för mig! 
 


Eller vad sägs om: 
❤Rosa nagellack från Tromborg.
❤ Rouge i färgen Brilliant Peach från Teez Trend Cosmetics. 
❤ Vattenfast maskara från ModelCo i smart hylsa med spegel på! 
❤ Handkräm från Figs & Rouge som luktar Cherry Blossom
❤ Hårmousse med volymeffekt från Newsha - Private Haircare
❤ Olja för huden från Nougat Naturals. 
 


Dagen har absolut fått ytterligare en dimension sedan jag själv blev mamma. I söndags fick jag kaffe på sängen, kramar i mängd och ytterligare en Glossybox, mina barn vet vad jag gillar:)!
 


I boxen låg det ett fint kort, teckningar, ett rosa nagellack, en rosa ansiktsmask och en egentillverkad smörkniv! Dessutom innehöll den checkar, så nu kan jag få middag, en biokväll eller frukost på sängen (nästan) när jag vill! 
 
 
Min egen mor, som är världens bästaste, fick en handkräm från L'Occitane. 
Ett mästerverk!
Det är den årliga tårttävlingen på dotterns skola idag, tema: Disney. 


Tårtan har hämtat inspiration från favoritfilmen för tillfället, Frost. Figuren Olaf smälter långsamt (precis dom i filmen!) och omges av det fantastiska citatet "Some people are worth melting for". 
Hoppas verkligen det stämmer, för han glider långsamt åt sidan trots en natt i ordenlig kyla... Nu håller jag tummarna för vinst eller i alla fall ett hedersomnämnande för min design! Tårtan bakades dock helt utan min hjälp, jag var på jobbet!