Efterrätt från förr

Nostalgi på högnivå när mamma bjöd på Glace Au four! 
 
 
Glace au four betyder helt enkelt glass i ugn på franska. Desserten hade sin storhetstid på 70-talet, men står sig stark än idag! Mina barn fick det för första gången häromdagen och de var smått lyriska! 
 

Bon appetit! 
#1 - - Anna:

Aah. det där är en sandär rätt som jag har blandade känslor inför. Tycker det smakar suuperbra, men jag at det alltid tillsammans med en kille jag date:ade i varas som jag tyckte väldigt mkt om... Som sen inte tyckte lika mkt om mig... Sa nu blir det att jag tänker pa honom da jag äter denna smarriga dessert... Nu kanske jag kan tänka pa dig istället?! ;-)

#2 - - Hanna:

Haha! Jag trodde först att det var mögelost i. :D Jag tänkte "ja, det verkar ju väldigt gott.."

Svar: Det hade varit något! Glass, bär och mögelost med marängtäcke:)!! Urk.
Annapanna

#3 - - Caroline:

Det där såg OTROLIGT gott ut!! Kanske något att göra så fort jag ska äta som vanligt igen :D

#4 - - Malin - Stjärnflocka:

Åh så gott!!!
det har jag inte ätit sedan jag var tonåring...:)
Ha en fin dag!
Kram Malin