Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Glossybox september

Publicerad 2014-09-30 23:18:00 i skönhet,

Nu är den här! Septembers Glossybox med tema Eyes on beauty - ögonen i fokus. 

I min box fanns: 
Ögonkräm från Benefit Cosmetics med det härliga namnet It' s Potent! Den tonar ner mörka ringar, jämnar ut fina linjer och återfuktar. Update: Jättesöt burk, men på tok för liten/smal! Med långa naglar kommer den inte gå att komma ner i! 
Primer för ögonpartiet från Absolute New York. Den ska ge din ögonskugga hållfasthet, mer intensiv färg samt minska risken att den lägger sig i veck. 
Lös ögonskugga från Make up Store i färgen Victory (turkos). 
Läppbalsamet Chapsticks är en bästsäljare från USA med jordgubbslukt och -smak. Solskyddsfaktor 10. Jag har provat det, men gillar inte den syntetiska lukten och tycker det är för kladdigt. 
Monu warm ginger oil, en kroppolja som bygger upp hudens elasticitet o v håller den mjuk och smidig. Låter perfekt gör spa- och massagestunder i höst! 
 
Som en bonus fick alla Glossies en makeuprådgivning för två personer och vid det tillfället 20 % på hela Make Up Stores sortiment! Provet på The Body Shops ögonkoncentrat tycker jag inte räknas som en bonus. Det är på 0,2 ml och alldeles för litet för att kunna utvärderas. Sådana prover finns i tidningar gratis...
 
Oktoberboxen kommer att ha Pop Art-tema och finnas i fyra färger, spännande! 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela