Annapannapuff

Mitt eget Gateau
...är det kanske inte, men det känns lite så nu när vi är grannar! Bromma har flera fik, men blott Gateau bra kaffebönor, smoothies, Jennies vinnartårta och goda salami/briemackor har! 
 
Deras slogan är: "For outstanding people". Jo, jag tackar:)! 
 
De öppnade i torsdags, i helgen hann jag med både en frukost och en lunch där:). 
Efter regn kommer sol
I Spanien är det fortfarande sommar och varmt och dit ska jag senare i veckan! 
 
Sommaren 2015 var fantastisk, trots att Missys sjukdom, sjukhusvistelse och död lade sordin på delar av semestern. Men där jag oroade mig på avstånd fick mamma och pappa se henne må dåligt, fatta beslut och kontakta/skjutsa/hämta till Läckeby djursjukhus - många resor blev det. Jag ser dagarna i Spanien som en slags kompensation för oss dem, för mig, för oss alla, för de där svarta dagarna i juli när jag gömde mina rödgråtna ögon bakom solglasögon och inför barnen skyllde på min vänsterfot gjorde ont. Nu har vi gråtit många tårar tillsammans och delad sorg är faktiskt lättare att bära! Jag önskar att barnen kunde få följa med, men skolorna har precis börjar så de får kompenseras på något annat sätt. 
 
Det här är den sista bilden vi har på Missy, när vi lämnade henne och Siri på sommarbete hos mamma och pappa strax innan midsommar. 

Så här minns vi henne helst! 

 
En tårta för en 20-åring
När en extraordinär kille fyller 20 år krävs naturligtvis en extraordinär tårta. Jag googlade och hittade lite bilder att använda som förlagor, resten fick bli improviserat, något recept eller någon beskrivning hittade jag aldrig. 
 
Vi (jag och dottern) tog sockerkaksbottnar och smetade Nutella och lite vispgrädde mellan lagren.
 
Sedan täckte vi hela tårtan med vispgrädde och började med det roliga: garneringen! 

Cadburys chokladfingrar fick täcka tårtans kanter och så ett band runt som extra stöd. 

Klar! 

Det bästa av allt är att den ser mer avancerad ut än vad den faktiskt är, sånt gillar jag:)! Och han blev jätteglad!!