Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Nyårslöften

Publicerad 2015-12-31 20:00:00 i onsdagstankar,

 
Nu är det bara timmar kvar av 2015, snart börjar 2016. Det var ett tag sedan jag hade något uttalat nyårslöfte, jag tycker att förändringar snarare bör ske när de passar i tid istället för just när ett nytt år börjar. Samtidigt är ett nytt år en omstart och ett uttalat löfte väger ibland tyngre än outsagda. De senaste dagarnas händelse har fått mig att vakna och inse att livet är här och nu oavsett vad vi har bakom oss och vad vi planerar för framtiden. 
 
Jag ska under 2016: 
- bli bättre på att prioritera. Jag kommer aldrig hinna allt jag vill, men jag ska oftare ta mig en funderare på vad jag verkligen vill och vad som är viktigt för MIG. 
- njuta mer. Jag är rätt bra på det:), men bra kan alltid bli bättre. Det kan handla om att stanna upp och pausa, unna mig saker och ta hand om mig själv både fysiskt och psykiskt. 
 
Har du något nyårslöfte? Oavsett svaret på den frågan önskar jag dig ett riktigt Gott Nytt År och kanske att mina ord sått ett litet frö i ditt medvetande:).
 

Kommentarer

Postat av: Fröken Foto

Publicerad 2015-12-31 21:51:17

Låter klokt!
Jag har en massa jag skall göra 2016! Blir bättre på att organisera mig *ler* är ibland en slarvmaja, lära mig relaxa mer, njuta i nuet och fortsätta se positivt på livet.

Gott Nytt År till Dig!

kram kram Malin

Svar: Gott nytt år!
Annapannapuff

Postat av: Anna

Publicerad 2016-01-01 12:47:08

Gott nytt år på dig också! Jag har ungefär samma inställning som dig vad det gäller nyårslöften, alltså inget sådant för min del i år.

Svar: Bra där:)!
Annapannapuff

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela