Annapannapuff

Visst ska man leva i nuet
Men om 16 dagar går Stockholm Fotomaraton 2015 av stapeln och jag ska vara med! 

Och om 22 dagar ska vi fiska kräftor! Mysigt, lite spännande och framför allt väldigt gott! 

Vi har bokat en sensommar-weekend till Spanien! Sensommarvärme, tapas, Sangria och ett ljummet Medelhav väntar oss❤️. 

Och om 146 dagar är det julafton och jag har (i vanlig ordning) redan tjuvstartat julklappsjakten, tihi! 
#1 - Min Lilla Kokvrå

Mycket roligt och trevligt att se fram emot :)
Fotomaraton är jag nyfiken på och hoppas du uppdaterar från. Är det under ett dygn ni ska fota efter olika uppdrag/ teman?

Svar: Japp, 24 timmar har vi man på sig!
Annapanna

#2 - Anna

Sagt det förr och säger det igen; är det ett tyskt ord som jag saknar i svenska språket så är det ordet "vorfreude". Det betyder (fritt översatt):

vorfreude är en emotion som kännetecknas av positiv förväntan på en framtida händelse. Känslan Vorfreude förekommer den faktiska glädjen både tidsmässigt och semantisk och avslutas i och med att händelsen inträffar.

Svar: Wow! Superbra! Vi tar det och ger dem lagom!!
Annapanna

#3 - Helena

Åh, så roligt med fotomaraton. Är det något återkommande varje år? Det måste jag kolla upp lite om. :-) Ha en härlig helg Anna!/Kram

Svar: Det är andra året (men har funnits tidigare), jag skickar en länk! Trevlig helg!!
Annapanna

#4 - Katarina

Julklappar ja :-) Fast jag var tvungen att avslöja vad jag hade köpt för för en gång skull hade en där jag bor med framförhållning och såg reklamen och sa att det där vill han gå på. Men förhoppningsvis har han glömt bort det tills det är dags för paketöppning. Och han ska få en sak till, en liten, som han inte har en aning om. Och så vet jag vad mamma ska få. Men sen har jag ingen aning, borde jag ha panik..? ;-)

Jag har varit sugen på fotomaraton länge och iår skulle debuten ske. Men får nog vänta till nästa år för nu är jag inte tillräckligt pigg. Hoppas att du lägger ut teman och foton här i efterhand. Ha det så jättekul! Både på det och med det andra.

Svar: Tack! Jag lovar att dokumentera Fotomaraton - jag är supertaggad!!
Annapanna

#5 - Katarina

Och det där tyska ordet gillar jag! Fast jag tycker det är ganska likt vårt svenska ord "förväntan", iaf för mig är det ett ord som andas glädje både nu och för framtiden.

Svar: Jag älskar förväntan! Som tiden innan jul, till exempel!
Annapanna