Annapannapuff

Ibland sker mirakel
Jag bad om ett mirakel häromdagen och fick ett! 


Vår lilla dunboll, Missy, blev akut sjuk tidigare i veckan och har legat på djursjukhus med höga njurvärden och mycket dålig prognos. Samtidigt har jag varit på resande fot, utomlands och med dålig täckning...
I går ringde veterinären och sa att allt plötsligt vänt! Alla värden är mycket bättre och jag kastades från förtvivlan till hopp på några minuter! Faran är inte över, men vi vågar hoppas! Vi har sedan dess skrattat och gråtit om vartannat och längtar nu förtvivlat efter att få krama om henne. Nu verkar det som om hon får komma hem till mina föräldrar i morgon, där hon är på sommarkollo. Sen ska vi få träffa henne med hjälp av FaceTime, för vi är ju på väg till Spanien. 

Fast det är väldigt svårt ibland...


Packa upp, packa om, packa rätt
Igår kom vi hem från vår fantastiska roadtrip, idag går flyget till Spanien. Barnen är supertaggade. Vi är bjudna på pool-och-grillparty och har ÄNTLIGEN bokat biljetter till Alhambra! Min fina vän L med dotter har varit i vår lägenhet i några dagar och sitter nog på altanen med kyld öl/sangria/Cola och väntar på oss när vi dimper ner sent i kväll. Nerja är lite som hemma fast borta och jag längtar verkligen dit! Prognosen säger dryga 30 grader den här vecka, närmare 40 nästa... OCH SOL VARJE DAG!!!Oväntat!
Båten hem från Polen var fräschare än förväntat, men ingen lyxkryssare direkt. I taxfree-shopen fanns öl i mängder och vin och sprit i rätt stora kvantiteter också. Parfym och smink låg inlåst bakom glas och det inbjöd inte till så mycket shopping. Ändå var det där jag gjorde jag resans bästa fynd, ballerinaskorna Butterfly twist!  

Ett par svarta quiltade med lackade tår...

...och ett par rosa, metallicskimrande! 

Vad är så speciellt med dem, då? Jo, för det första är de hopvikbara och kommer tillsammans med en liten påse att förvara och ta med dem. Sen är de otroligt lätta, har perfekt passform, sulan är gjord av memory foam, vilket gör dem riktigt, riktigt sköna! De finns att få tag på i Sverige, men de var bra mycket billigare på Polen-färjan:)!