Annapannapuff

Happy Halloween!

Min fina lysdiod-pumpa kan lysa i flera olika färger! 

Fototriss - I luften
Veckans Fototriss har temat i luften.
 
För mig som seglare är det viktigt att det finns rörelse i luften, dvs vind! Säsongens sista segling brukar vi planera in samma helg som Byxelkroken, en seglingstävling mellan Västervik och Byxelkrok på Öland. Det innebär många fina båtar, massor av segel i luften och en hel del nerver och känslor. Jag vet, för både jag och min  S/Y Maria Maruzka har varit med i just den tävlingen. 
 
Min dotter hjälper en båt på traven. Fusk:)?! 
 
Och tävlingen övervakades från luften!

För fler bidrag på temat, titta in här.
Är du nyfiken och intresserad av att vara med och fototrissa? Läs mer här!
Trevlig helg!
 
 
Fotoutmaning - Kärlek
Temat på Fröken Fotos fotoutmaning är i dag Kärlek.
 
 
Jag älskar massor! Jag älskar min man. Mina barn. Mina syskon. Mina föräldrar. Fotografering. Mina vänner. Att läsa. Bada badkar. Plocka blommor. Kramar. Rosa. Katter. Värme. Kaffe. Sovmorgnar. Mitt jobb. Att shoppa. Att resa. Högklackat. Hårolja. Att skratta. Champagne. Grillat. Att plocka stenar. Schlager. Skaldjur. Födelsedagar. Spanien. Ironi. Segling. Slalom. Kashmir. Att flyga. Snäckor. Julen. Fyrverkerier. Piano. Popcorn. Chanels nagellack. Vampire Diaries. Presenter. Pärlor. Att blogga❤️.
 
Kärleksört (sedum telephium) är jag också väldigt förtjust i.

Dagens boktips på temat är Anders Jacobsson & Sören Olssons "Sunes största kärlekar". Den tar upp och förklarar skillnaderna som finns mellan olika kärlekar: En nyttid och rolig bok för stora och små.
 
"Sune har många kärlekar. Inte BARA tjejer. Om han säger att han älskar glass menar han inte att han vill kramas och pussas med glassen. Om Sune däremot säger att han älskar Sophie så vill han ju inte käka upp henne utan...ja, ni förstår, det är skillnad. Sune har skrivit en lista på alla sorters kärlekar. Överst står Sophie, förstås, sedan kommer mamma, sommaren, hunden Sparre, maskrosor och Jocke, Sunes killbästis. Till och med Håkan får vara med på listan, fast väldigt långt ner."

För fler bidrag på tema kärlek, titta in här