Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Förebilder

Publicerad 2016-08-31 16:00:00 i onsdagstankar,

 

"Har du några förebilder, mamma?", frågade sonen, 12 år, härom kvällen. Och det har jag väl...?! Det finns flera människor jag beundrar. Sådär på rak arm kom jag på Rickard Söderberg, som dagligen utstår spott och spe och mordhot för att han öppet stödjer alla människors lika rätt till kärlek och Gudrun Abascal, barnmorskan som varit med och startat två otroligt bra förlossningskliniker i Stockholm, där förlossningen ses som något naturligt och positivt.

Min man berättade senare på kvällen att han i den åldern hade två förebilder, Spindelmannen och Albert Einstein:).

Min son då? Jo, han tyckte Malala var en bra förebild, som kämpar med risk för sitt liv för att flickor ska få rätt till utbildning. Och så nämnde han också sin morfar. "Tänk att han kan så mycket om djur och natur, mamma! Och så kan han ju laga ALLT." ❤️

Har du någon förebild?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela