Annapannapuff

Jul-champagne och nytt objektiv

Sista julinlägget för i år? Ja, jag tror faktiskt det! Julen 2016 var jättefin, men kändes väldigt kort, jag är så glad att jag tog tillvara på tiden innan! Fokus ligger nu på nyår och sedan brukar till och med jag ha en liten juldvala på några månader. Bortskämd är jag, jag fick så mycket fina julklappar! 

 
En uppskattad julklapp var: 
 
...fotograferad med en annan väldigt uppskattad julklapp, ett 50 mm objektiv med F 1,8❤! God fortsättning! 
Två glittrande renar
 
Eftersom vi har en resa inplanerad senare i vinter, med fokus på shopping, hade jag tänkt skippa mellandagsrean helt i år. Men så kom det sig att i jag fick en hotellövernattning i present och hotellet min man valt låg några minuters gångväg från Sergels torg! Vi tog tillfället i akt och tog en liten runda på stan, med fokus på Åhléns City. Jag letade, men hittade tyvärr inte de glittriga renarna jag föll för före jul, men aldrig kom mig på att släpa hem. Två Åhléns senare var de dock mina, det krävdes en liten bilpromenad också! 
 
 
Två stycken blev det egentligen bara för att de var på 50 % rea, det kändes som ett kap:). Nu står de och vaktar granen och har ersatt en gammal sleten halmbock. 
 
Annapannapuff ❤ Idun

Några dagar innan jul köpte jag en julklapp till mig själv:

 

Jag älskar Iduns nagellack och det röda är SÅ fint! Det beige heter Marmor, det röda Almandine och topplacket Diamant

 
På onsdag ska jag till Iduns högkvarter här i Stockholm och få deras foundation utprovad i rätt nyans för mig, jag ska bli försöksperson:)! Wish me luck!