Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

I längtans tider

Publicerad 2016-02-28 16:00:00 i resor,

❤️  I veckan som kommer har Stockholm sportlov. För mig blir det ingen skidåkning i år:(, utan jag jobbar måndag till torsdag. Men SEN checkar jag och dottern in på Yasuragi för ett dygns avkoppling i helt otroligt avslappnande miljö. 
❤️ Veckan efter bär det av till Storbritannien och årets 40-årsfest när min svägerska fyller jämnt. Jag och maken får en och en halv dag i centrala London och då står bland annat Afternoon tea, Victorias Secret, Selfridges och Harrods på programmet. 
❤️ Helgen efter det drar vi till Göteborg och tar in på Hotel Gothia Towers. Det är dags för danstävling! 
❤️ Sen är det inte långt till påsklovet och då åker vi till Spanien för 6 dagar med förhoppningsvis en hel del sol och värme. Vi är bjudna på poolparty, besöker säkert en marknad eller två och ska njuta av sånt som smakar bäst i Spanien, nämligen frukt, tapas, charkuterier och cava. 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela