Annapannapuff

I längtans tider
❤️  I veckan som kommer har Stockholm sportlov. För mig blir det ingen skidåkning i år:(, utan jag jobbar måndag till torsdag. Men SEN checkar jag och dottern in på Yasuragi för ett dygns avkoppling i helt otroligt avslappnande miljö. 
❤️ Veckan efter bär det av till Storbritannien och årets 40-årsfest när min svägerska fyller jämnt. Jag och maken får en och en halv dag i centrala London och då står bland annat Afternoon tea, Victorias Secret, Selfridges och Harrods på programmet. 
❤️ Helgen efter det drar vi till Göteborg och tar in på Hotel Gothia Towers. Det är dags för danstävling! 
❤️ Sen är det inte långt till påsklovet och då åker vi till Spanien för 6 dagar med förhoppningsvis en hel del sol och värme. Vi är bjudna på poolparty, besöker säkert en marknad eller två och ska njuta av sånt som smakar bäst i Spanien, nämligen frukt, tapas, charkuterier och cava. 
#1 - Suz

Mycket kul som står på ditt schema, förstår att du längtar! Här är vi i renoveringstagen så några resor finns inte inplanerade, men det är kul att få det mysigt hemma också:)
Ha det härligt på alla aktiviteterna!
Kram
Suz

Svar: Tack! Lycka till med renoveringen!
Annapannapuff

#2 - Min Lilla Kokvrå

Fint att ha så mycket roligt och spännande att se fram emot, då kanske det inte gör så mycket att du måste jobba på sportlovet. Här hade vi sportlov i veckan som gick, så vi tog ledigt mannen och jag ett par dagar och gjorde dottern sällskap till Romme Alpin. Annars ser jag fram emot att se Henrik Fexeus i Linköpings konsert och kongress på fredag, åka skidor i Trysil på påsklovet och besöka Megaloppisen i Majorna- Göteborg i slutet av maj.
Känns som det kommer bli en kul och spännande vår i år :)
Ha det bäst! / Birgitta

Svar: Visst är det roligt att ha lite att se fram emot:)?! Jag åkte skidor i Trysil förra året, innan påsk, ljuvliga dagar!
Annapannapuff

#3 - Anna

Är Yasuragi ett spa? Vad kul med London! Visst var du där där för inte allt för länge sedan? På tyska finns det ett ord, vorfreude, som jag alltid saknar så på svenska, känns som det hade passat perfekt som sinnesstämning till detta inlägg!

https://en.wiktionary.org/wiki/Vorfreude

Svar: Jag lägger in en länk så kan du tjuvkika på Yasuragi! Ja, jag tycker om att se fram emot och längta:)!
Annapannapuff

#4 - Lene

Det låter som en härlig ledighet. Kämpa på dessa dagarna.
Ha en fin kväll

Kramar
Lene

Svar: Det ska bli härligt! Lite underligt att jobba på en tom skola, bara... Inte riktigt vad jag är van vid:)!
Annapannapuff

#5 - Floweroffame

Låter som en härlig tid du har framför dig. Ha det bra Kram Pernilla

Svar: Och snart är det vår!!
Annapannapuff