108.500

Så många steg gick jag förra veckan! Fördelat på 7 dagar blir det i snitt 15.500 steg per dag, rätt bra jobbat om jag får säga det själv:). 

Nu är det 5 dagar kvar till min inbokade träningsresa, på lördag bär det av till Mallorca och 7 dagars intensiv träning. Jag hoppas och tror att foten och jag är redo och tycker det ska bli otroligt spännande, det här är liten dröm som går i uppfyllelse. 
Det är dags att börja tänka packning. Hur många par skor behövs? Hur mycket träningskläder? Lång- eller kortärmat? Många angenäma frågor att ta ställning till:). 
Min plan är att blogga dagligen under resan, att skriva en resedagbok. På så sätt kan alla som vill följa mig, mina öden och äventyr och de som är nyfiken på träningsresor får en inblick i hur en sån kan vara. 
 
#1 - - Anna:

Grymt bra jobbat om du frågar mig! Är det vardagsmotion a la gå i trappor eller hur får du ihop det? Tränar du ibland ihop med partner och eller/barn?

Svar: Blandat! Jag går en längre sträcka till t-banan på morgonen och samma sak på vägen hem. Jag går ofta istället för att ta bussen, hoppar av en station tidigare och tar power walks på kvällarna. Min man har ju gett mig en Apple watch, så vi ser varandras framsteg i form av tränade minutrar, steg och förbrända kalorier - så visst är det en tävling! Ständigt! Funkar superbra på mig:)!
Annapannapuff

#2 - - Min Lilla Kokvrå:

En veckas intensiv träning...
Låter som en utmaning som heter duga.
Men att göra den på Mallorca kan ju göra den något mer dräglig ;)
Ska bli spännande att följa hur dit upplägg ser ut.

Trevlig resa!
(eller hur nu man nu säger när någon ska på intensiv träningsvecka, utan att låta ironisk ;)
Hur som helst, ha det gott...

Svar: Tack! Ser fram emot det hela med skräckblandad förtjusning!
Annapannapuff