Annapannapuff

En kväll på Operan

Min lördagkväll var magisk, hur var er:)?!  

En kväll i Kungliga Operans guldfoalje anordnades av Priceless (Mastercard).

Kvällen började med ett glas champagne i operahusets entré, där vi minglade medan musiker ur Kungliga Hovkapellet underhöll. Så småningom leddes vi uppför trapporna in i Guldfoaljen, ett avlång, gyllene rum som framför allt används i operaföreställningarnas pauser.

Jag hade ju inte kameran med mig, den fick inte riktigt plats i min lilla aftonväska:), då är det bra att ha en hygglig mobiltelefon! Dessutom är den lättare att fotografera med lite i smyg, en systemkamera gör lätt människor obekväma. 

En opera-selfie! 

I Guldfoaljen berättade operachefen Birgitta Svendén (se nedersta bilden ovan) för oss om hur Operan växer och utvecklas och hur den närmaste framtiden ser ut, den ska nämligen stängas för en större renovering 2022. Renoveringen beräknas hålla på i 3,5 år och under den tiden ska Operan hålla till på alternativa scener och även turnera. 
 
 
Sen var det dags för mat❤. De fantastiska rätterna från närliggande Operakällaren varvades med ännu mer fantastisk underhållning, vi fick se balett och höra arior på bara några meters avstånd - magiskt! 
 
 
En oförglömlig kväll! Tack, snälle Gustav III för Kungliga Operan!
#1 - Mina Fina Stunder

Vilken trevlig kväll, det ser ut att vara en vacker plats.
/Lena

Svar: En underbar kväll i underbar miljö:)!
Annapannapuff

#2 - Anna

Men shit vad häftigt! Glitter och glamour och pompa och ståt =)

Svar: En helt ok lördagskväll:)!
Annapannapuff