Träningsresa dag 1

När väckarklockan ringde i morse klockan 04.15 så kändes det... tungt. Fredagen var en tuff dag. Jag befann mig i stan under terrordådet och tiden innan jag kunde ta mig hem och innan jag kunde checka av att alla nära och kära verkligen var i säkerhet var tuff. 

Efter en och annan kaffe och en stödvila på planet kändes allt bättre, tänk att vi ska till Mallorca! Flygningen gick fort, transfern ännu fortare och vips stod vi i hotellentrén, där vi möttes av Springtimes personal som bjöd på vatten och cava under incheckningen. Jag valde något lite otippat vatten:), hör ska ju tränas! Hotellet är jättefräsch, väl värt sina 4 stjärnor! 
 
Det syns att vi kommit rätt:)! 
 
Efter att vi slängt in väskorna på rummet var det dags för välkomstmöte, där vi fick matnyttig information om veckan från Ving, Springtime och ICA. En goodiebag fick vi också! 
 
Dagens och resans första pass blev stavgång, för mig. En härlig tur längs med stranden. Tyvärr var tempot inte riktigt som jag hade önskat, så jag bröt mig ur klungan efter en stund och gick på egen hand. Efter 50 minuters promenad hann jag snabbt byta tröja och hämta en yogamatta i receptionen innan det var dags för nästa pass, yinyoga på takterrassen. Det blev en välbehövlig stretchstund i kvällssol, ljuvligt! Idag har varit säsongens varmaste dag, enligt personalen. Det är riktigt varmt i sol och lä, men kallt i vinden, typiskt tröja av, tröja på-väder. 
 
Här vid poolen åt vi lunch och glassade i stekande sol. 
 
Vy från stavpromenaden. 
 
Nu har vi avnjutit en middagsbuffé och tittat på morgondagens schema och jag är både mätt, nöjd och glad. Jag var på väg till gymmet ett tag, men hejdade mig i sista sekund, det är många dagar kvar som orken ska räcka till. Smart, eller hur?! I morgon är en annan dag, som Christer Björkman skulle sagt. 
#1 - - Lene:

Åhh så härligt det ser ut. Jag önskar jag kunde resa på en träningsresa. Så härligt
Ha en fin dag

Kramar
Lene

#2 - - Min Lilla Kokvrå:

Vilken rivstart...
Låter som ett klokt beslut att spara på krafterna.
Ser hur härligt ut som helst :)

Svar: Det är så svårt att stå emot, bara! Det finns så mycket roligt att prova på, varje dag!
Annapannapuff