Träningsresa dag 2

Planen var att börja dagen med stavgång, men när jag kom ner till lobbyn i morse var de slut! Ingen större fara, hemma går jag ofta utan stavar, det fungerar bra det med:). Det blev en 6 km lång runda på egen hand innan frukost, i frisk morgonluft. Ett härligt sätt att börja dagen! Efter frukost var det Soma move uppe på takterrassen, den träningsformen är en ny bekantskap för mig. 

Takterassen är fantastisk, jag väljer väldigt gärna pass som går av stapeln där uppe:)! Och utsikten är magisk! 

Soma move var SÅ jobbigt, oj vad svettten lackade! Den beskrivs kortfattat som atletisk yoga. 

Efter lunch stod ett pass med löp-teknik på schemat, på stranden. Det var ett bra pass, som innehöll många tänkvärda tips. Fast det är rätt svårt att springa avslappnat och samtidigt tänka på hur armarna rör sig, höfterna rullar, på hur många steg jag tar per minut och på hållningen ser ut... Och andningen, inte att förglömma!
 
Dagens sista pass blev yoga med självaste Malin Berghagen, tyvärr var yogan varken så dynamiskt eller inspirerande som utlovat. 
 
Vårt hotell. 

Efter middagen var det daga för en föreläsning, "Med fokus på helheten". Det var en maratonlöpare och fysioterapeut vid namn Anna Ahlqwist som pratade. Den innehöll inte så mycket nytt, det kändes mest som självklarheter för mig. 

Middagen, ja! Idag var det tapas-buffé! Oh, så gott det var! Och även idag slog vi värmerekord! 
#1 - - Min Lilla Kokvrå:

En undran, hur känns det i kroppen?
Låter som du ev kan känna av lite träningsvärk.


Svar: Jodå, idag är benen rätt stumma, framför allt känns det inbaksida lår och rumpa! Jag bokade in en massage idag, SÅ skönt! Annars är det bara att bita ihop, köra på och hoppas det ger med sig!!
Annapannapuff

#2 - - Lene:

Det låter helt underbart med träningsresa. Jag är så avis på dig. Lyllo dig.. Men det är du värd min vän.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack, det här är verkligen toppen!
Annapannapuff

#3 - - home2tiny:

Vad härligt med en träningsresa och miljön är ju helt fantastisk. Ha det riktigt skönt och hoppas du får en stud i solstolen också. Kramisar Tina

Svar: Tack, jag blandar flitigt träning med vila och sol med skugga:)!
Annapannapuff