Träningsresa dag 3

Idag vaknade jag med träningsvärk, surprise! Baksida lår känns mest och värst. Ja, ja, ingen träningsresa utan träningsvärk! Jag började dagen med 6 km stavgång och för att inte bli utan stavar, som igår morse, så snodde jag med mig dem upp på rummet redan efter middagen igår kväll:). 

Efter frukost hade jag bokat in en hot stone massage, vilket passade mog och mina ben perfekt just idag! 
 
Sedan var det dags för zumba på stranden, något jag sett fram emot. Den innehöll som väntat mycket koordination och mycket höfter och något mer oväntat mycket arabiska och afrikanska rytmer. Men vilken svår koreografi! Jag kände mig SÅ svensk och stel! 
 
Barre move var nästa pass, en sorts balett, funktionell träning och yoga blandat och verkligen ingenting för mig - men den här veckan handlar ju om att utmana sig! Tyvärr innehöll den alldeles för mycket fotrörelser som jag inte klarade av och usch, vad jag kände mig osmidig! 
 
Här emellan hann jag lite shopping, äkta Mallorca-pärlor till mig och dottern! Jag hann också en stund med en god bok i en solstol, det gäller att utnyttja timmarna väl:)! 
 
Träningsdagen avslutades med yinyoga i kvällssolen på takterassen, en underbar upplevelse som jag unnar alla! 
 
 
#1 - - Anna:

Vad roligt (och jobbigt) det låter. Jag peppar, hejar och håller tummar för att fotjäklen håller hela veckan ut!

Svar: Den är visserligen stel och lite öm på kvällarna, men hänger ju faktiskt med jättebra! För flesta gången på länge känns det som om vi kanske kan bli vänner igen, jag och fotjäkeln:).
Annapannapuff