Träningsresa dag 4

I morse vaknade jag med monumental träningsvärk baksida lår. Första passet, stavgång 6 km, gick långsammare än vanligt och var i början riktigt plågsamt, men så småningom mjukades mina ömma muskler upp. Vänsterfoten är stel, men hittills har den inte stoppat mig från något (förutom enstaka rörelser), vilket jag är SÅ nöjd med. 

 

 Vi plockade lite blommor på hemvägen. 
 
Efter frukost var det dags för veckans andra soma move, ett sjukt jobbigt, fysiskt pass på den vackra och varma takterassen. Det passet beskrivs bästa som atletisk yoga.
Häruppe fläktar vinden skönt medan solen strålar.
 
Helt slut halvsprang jag därifrån, från terassen till stranden, via rummet för att hämta mer vatten och en banan. På stranden gick nämligen nästa pass, dans AfHo. AfHo står för afrikanska rytmer och house och passet var ett helsvettigt fyspass med mycket hopp, kondition helt enkelt.  Jag kröp därifrån...
 
Nu blir det lite vila, oavsett om vi vill eller ej, i eftermiddag ska vi åka buss till en olivlund och titta på olivoljetillverkning och efteråt blir vi avsläppta inne i Palma. Äntligen lite storstadspuls ocv seriös shopping! 
#1 - - Lene:

Det låter helt underbart. Vilken lyx!
Måste du vara med på alla pass eller du väljer själv vilka du vill/ska vara med på?
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack detsamma! Jag väljer helt själv, beroende på ork och intresse! Upplägget är verkligen fantastiskt bra och till för alla.
Annapannapuff