Semesterträning

Nu har jag varit i Spanien i drygt en vecka och träningen har verkligen gått över förväntan! Vädret är perfekt och förutom de första dagarna sköter sig vänsterfoten bra. De flesta dagar tar jag och maken en promenad in till stan och tillbaka, längs med vägen. Det är ett något tristare val, men med mer naturlig skugga.

Andra dagar går vi längs med stranden, en rutt som är så mycket vackrare, men med lös sand i början och i obarmhärtig sol. 
 
EN vilodag, hittills!
Min plan B var att hitta ett gym att träna på, framför allt om vänsterfoten inte skulle orka med dagliga promenader, men jag tror inte det kommer att behövas! 
 
 
#1 - - Lene:

Gå i gympaskor i sand är inget jag hade tyckt var så kul. Haha jag hade nog velat gå utan skor men jag gissar sanden är så varm så det hade väl inte varit något alternativ. Jag hatar nämligen att få stenar och sand och annat i skorna.
Var uppmärksam på vad foten säger till dig så du inte överanstränger den och får mer ont. Du måste vara rädd om dig.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Vi går första biten i lös sand, sedan är den hårt packad, nästan som en grusväg. Jag håller med dig om sand i skorna, har ett par äldre skor (det sliter enormt på skorna!) och alltid lite högre strumpor när vi är ute. Försöker ta det försiktigt och känna efter, men jag har lite att jobba på där:)...
Annapannapuff