Veckan som gått (v 35 2017)

☀️ Trött, tröttare, tröttast. Tröttheten vill inte ge vika! Jobba, träna, sova. Båda barnen varit sjuka, kanske är det vad som spökar? 

☀️ Det blev en repris på restaurang Pinchos med sonen, klart det måste firas att han har börjat högstadiet! Stackarn var ju sjuk när vi var där senast. 
 
☀️ Dags för nytt besök hos nya ortopeden på Sophiahemmet. Vi utvärderade förra besöket/injektionen och så var det dags för en ny spruta. Så här i efterhand var det väl inte det smartaste draget en jobbdag... Jag tog mig till jobbet, jobbade intensivt till det inte gick längre och då fick det bli taxi hem. 
 
☀️ En 100.000-stegs-vecka, det var länge sedan! Jag försöker ju fortfarande hålla ner på stegen av rädsla för benmärgsödem, men so far so good. Sedan en veckan tillbaka tränar jag dock på ren vilja, glädjen är som bortblåst och jag varken har eller får någon energi. Men, allt vände i fredags, på min lediga dag! Crosstrainer på förmiddagen och sedan en power walk med några löpsteg i, lycka! 
 
☀️ Världen bästa salong Moment, (http://www.sparklingmoment.se) har nu öppnat en liten filial på MIN gata! I fredags var det invigningsfest. Jag kom hem med en ljuvlig partyblåsa från Molly Bracken:
 
☀️ Det har varit en intensiv födelsedagsvecka. I tisdags fyllde en väninna och min systerson, väninnan hälsade vi spontant på under kvällen. Sedan var det dags för guddottern att fylla tvåsiffrigt, hon fick firas på distans i onsdag. Fredag = kräftparty för 22-åringe systersonen! 
 
☀️ Helg = vila. Jag har sovit och pysslat hemma,  rensat mina garderober och varit på IKEA eftersom dotterns rum just nu genomgår en stor förvandling.