Veckan som gått (vecka 34 2017)

☀️ Full arbetsvecka för för första gången efter semestern. Är det vanlig tillbaka-efter-ledighet-trötthet eller är det smärtan i foten som gör att morgnarna är otroligt sega och eftermiddagarna SÅ trötta? 

☀️ Restaurang Pinchos var en trevlig bekantskap! 
 
☀️ Dottern börjar gymnasiet. Det är en lite konstig känsla eftersom jag så tydligt minns min egen tid på gymnasiet. 
 
☀️ Träningen har blivit mer varierad igen, mer crosstrainer blandat med power walks. Jag hade helt glömt hur jobbiga bungy jump-stavarna är! 
 
☀️ I torsdags firade vi med champagne! Helgen innan vann jag en Tradera-auktion och nu kom de - ett par skor av den franske skodesignern Christian Louboutin! Lycka! 
 
☀️ I fredags var jag på ett andra second-opinion-besök hos ytterligare en ortoped på Sophiahemmet. Han hade massor av tankar och nya idéer,  pratade om allt från titthålskirurgi till att steloperera mellanfotsben och injicerade sedan Xylocain (bedövningsmedel) rakt in i min fotled. Aj. Jag skickades därifrån med instruktionen "Gå och rör dig nu så mycket att du garanterat skulle fått ont i vanliga fall. Ta i! Bedövningen håller i sig i 4-5 timmar, sedan får du vara beredd på att det kommer att göra ordentligt ont." Jag gick och gick och ställde mig sedan på crosstrainern i 40 minuter. Dagen slutade på 20.000 steg. Den fasliga smärtan kom, men var inte alls som jag föreställt mig. Det gjorde ordentligt ont, men bara vid rörelse. En lugn fredagkväll, alltså:). 
 
☀️ Lördagen bjöd på strålande som och en skärgårdstur med båt till Sandhamn! Lite utomlandskänsla! 
 
 
#1 - - Anna:

Jag minns inte längre hur du skadade din fot. Hur gick det till? Hur ser skorna som du vann ut? Har du visat upp dem på bloggen redan?

Svar: Foten är ett sorgligt kapitel som startade redan den 16/4 2014: http://annapannapuff.se/2017/april/for-tre-ar-sedan.html. Skorna is to die for: http://annapannapuff.se/2017/august/hogsta-vinsten-3.html!
Annapannapuff