Annapannapuff

Mitt liv som mamma, fru, barnmorska, skolsköterska, dotter, syster och vän.

Veckan som gått (vecka 52, 2017)

Publicerad 2017-12-31 15:00:46 i jul, veckan som gått, veckosammanfattning,

☀️ På juldagen drog vi till mina föräldrar i Småland. Där har vi fortsatt julfirandet, slappat, promenerat och ätit massor av god mat. 
☀️ På annandagen hängde vi hos brorsan med familj och firade ännu mer jul. De bjöd på bland det godast den här julen, marängsviss:)! 
☀️ Min vita julstjärna kommer inte överleva nyår:(. Den står visserligen i ett fönster och de tål ju inte drag, men jag är helt säker på att jag haft julstjärnor i just det fönstret tidigare... Ja, ja, den överlevde i alla fall julen. 
☀️ Ingen rea, ingen rea, ingen rea, har varit mitt mantra den här veckan - jag ska ju till New York! 
☀️ ...så därför har jag skrivit packlista, grävt fram resväskor, växlat pengar och börjar packa - jag älskar att resa! 
☀️ Söndag = nyårsafton. Nu har vi packat färdigt och är på väg till flygplatsen, i kväll går flyget västerut! Svenska nyåret firar vi på flyget, det amerikanska hoppas vi få uppleva på plats i New York, men det beror ju lite på hur flygningen och ankomsten till USA går:). 

(null)

Gott nytt år och stort tack för alla glada tillrop härinne under det gångna året! 

Om

Min profilbild

Annapannapuff

Barnmorska och skolsköterska med massor av funderingar. Älskar mina barn, min man och mina katter. Jag har många par skor, fotograferar mycket och gärna, läser massor av böcker, och tillbringar somrarna på segelbåt eller i Spanien. Lever på gott kaffe, bubbel och saltlakrits! annapannapuff@gmail.com Välkomna!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela