Annapannapuff

Glossybox julbox 2017 (limited edition)
Jag är antagligen sist i Sverige med att recensera årets julbox från Glossybox, men jag gav bort en i julklapp och ville själv inte spoila innehållet i förväg:). 
Den här limited edition-boxen med tema jul, heter  It’s cold outside. "Den här boxen skapades av inspiration från när vinter är som allra härligast: när snön faller utanför medan man värmer sig inomhus med en rykande varm kopp te." Visst är den jättefin?  
(null)

Innehållet då? Jo, 6 fullsize-produkter, alla som beställer den får exakt samma innehåll (alltså inte som i månadsboxarna). Överlag så är de här limited edition-boxarna oftast riktigt bra och den här är inget undantag: 
❤️ Greater Than Mascara från MDMflow. Jag har testat märket tidigare (ett läppstift) och var positivt inställd. Sedan är det här med maskara svårt, vi vill ha ut olika effekter av den och har olika förutsättningar att jobba med. Mitt första intryck är att den här maskaran är kladdig att jobba med och lite smulig, men jag fortsätter kämpa:)! 
❤️ Glitter Powder Brush från InuwetPriset på den här borsten är skrattretande, 230kr, men den är verkligen jättefin och mjuk. En prydnad på inkbordet även om den senare visar sig inte hålla måttet. 
❤️ Longwear Lipstick från 3INAWow! Verkligen wow! Formulan är flytande och känns lite läskig att applicera på läpparna. Ett tips är att vara noggrann vid applicering, för VIPS! ...så sitter det som berget:)! Färgen är en riktigt cool metallicnyans, inget för den fege. 
(null)

❤️ Catharsis Rejuvenation Hair Mask från -417Ljuvlig doft, verkligen fantastiskt härlig! Håret blir rätt tungt efteråt, så även om du bara använder produkten i längderna, undvik dagar då du ska fixa håret efteråt. I övrigt blir resultatet ett silkeslent hår och sa jag att den luktar gott:)?! 
❤️ Blush Palette Christmas Blush Collection från AirbaseMen vad har vi sagt om rouge i krämform? Nej, nej, nej!  Men jag sparar den väl om jag någon dag ska klä ut mig till påskkärring...
❤️ Acai Fig Marula Antioxidants Complex från You & Oil. Oparfymerade produkter kan lukta ok eller inte, den här hamnar på inte-sidan. Ojan ska användas innan dagkrämen och smälter verkligen in i huden. 
(null)
(null)
Gillade du innehållet? Just nu kan du köpa årets julbox och några av de andra, tidigare, limited edition-boxarna till 25 % rabatt, titta in på här och uppge koden: XMASLTD17 (allt enligt Glossybox egen Facebook-sida).