Annapannapuff

Godisfabriken har öppnat!
Igår var det dags för en av mina favoriter bland julstök, nämligen att göra julgodis! Vi var ett starkt 5-mannateam som lyckades med en hel del: 
(null)
Polkakross på vit choklad. Blandningen är otroligt god och en riktig storfavorit här hemma. 

(null)
Brända mandlar, eller kanske snarare karamelliserade. Jag gillar skalet och tar helst inte bort det (oskållade mandlar, alltså) och så kokas de med florsocker och karamellfärg - busenkelt och busgott:)! 

(null)
Vinnaren alla kategorier är saltlakritsfudgen, som oftast äts den upp innan den ens hamnar i en burk. Turkisk peppar, grädde, smör och vit choklad, svårslaget:)! 

(null)
Här skymtar också blivande Mozartkulor! Det är  en kärna av mandelmassa som kläs i ett lager dansk Odensenougat och sedan doppas i choklad. Eftersom smaken är som baken görs flera varianter, med och utan mandelmassa, med och utan nougat och med mörk och ljus choklad. 

Kvar på listan: mintkyssar och vaniljfudge. 




#1 - Caroline

Julgodiset ser riktigt gott ut. :)

Svar: I know:)! Det här blir tufft för karaktären!
Annapannapuff

#2 - Tess

Mums, vad gott! :)

Svar: Visst gör det:)?!
Annapannapuff