Annapannapuff

Snödrottningen
(null)

I går kväll var vi på Artipelag och såg Rickard Söderbergs julshow Snödrottningen. Vi hade köpt ett paket med 3-rättersmiddag innan showen och i det paketet ingick transferbuss till och från Stockholms Centralstation, supersmidigt! Maten var riktigt bra, löjrom till förrätt, kalventrecote till huvudrätt och Gateau Rickard Söderberg till efterrätt, en tårta specialgjord för just honom! Under middagen kom han ut två gånger, minglade och hälsade på oss alla förväntansfulla och sjöng Hej tomtegubbar för ett födelsedagsbarn:). 

Själva showen var fantastisk! Varför den heter just Snödrottningen och om det finns någon röd tråd i den var jag faktiskt inte. Det jag däremot vet är att samtliga skämt under kvällen hade någon slags sexanspelning, grov eller mindre grov, så knappast barntillåtet, alltså:). Men, Rickard är en sån dynamisk och närvarande artist att showen ändå kändes sammanhållen och gedigen! Till sin hjälp hade han två sopraner, Laine Quist och Johanna Sannefors (amazing röst!). De sjöng mer och mindre kända julsånger, lite medleyn och lekte med toner och röster på ett fenomenalt sätt. Kvällen avslutades med att Rickard Söderberg sjöng Oh, helga natt som Snödrottningen, i en enorm, vit klänning med fler Swarovskikristaller än en A-klassklänning! 
(null)

Efter showen var jag helt tagen! Och full av julstämning! Alla åskådare fick med sig varsin julkalender, gjord/designad av Rickard Söderberg (han gör en egen varje år)! Den och hans senaste skivor finns att köpa i hans webshop. På väg ut ur lokalen blev jag omsprungen av Rickard som skyndade sig ut för att bli fotograferad och möta fans. Här är han med ett av dem: 
(null)
Annapannapuff ❤️ Rickard Söderberg 
#1 - Emelie

åhh jag ÄLSKAR Rikard!! Han är bäst! Jag bodde faktiskt i huset mitt emot honom för några år sedan. Brukade möta honom nästan dagligen. :)
Ha en fin advent!

Svar: Han är så fin❤️! Vore nog min drömgranne:)!
Annapannapuff

#2 - Rickard Söderberg

Va roligt att du var där... säg till om du vill låna klänningen nån dag haha ;)
KRAM Rickard

Svar: Tihi! Vi kan väl dela på klänningen på lucia, jag tycker den skulle vara klockren i ett luciatåg:)! Du kör morgonen och jag tar kvällen?
Kram❤️
Annapannapuff