Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 50 2017)
Det börjar närma sig jul och här i Stockholm har vi haft riktigt vackert julväder! I alla fall i några timmar, innan det förvandlades till slask och regn... 
☀️ I måndags fick jag en kommentar på bloggen som gjorde mig extra varm i hjärtat, Rickard Söderberg himself förgyllde min dag genom att skriva en rad på mitt inlägg om hans julshow Snödrottningen!
☀️ I tisdag hade vi riktigt flott besök min ena arbetsplats, Klara Norra Gymnasium, två nobelpristagare i kemi kom och föreläste för oss! Riktigt trevliga, båda två:). 
(null)

☀️ Vi har haft en stor julgodiskväll, gjort pepparkakshus och hängt upp apelsiner med kryddnejlikor i.
☀️ Förkylningen gillar verkligen mig och har svårt att släppa taget, blä. Däremot är den generös, båda barnen har fått ta del av den:(.
☀️ I torsdags var det dags för julbord på Urban Deli med jobbet, oj vad gott! Godast var tryffelsalamin, laxcevichen och skumtomtarna! 
☀️ I fredags var vi på glöggmingel hos grannar och i lördags fick vi glögg och middag hos svärmor. 
☀️ Söndag = lilla julafton med min syster och barnens kusiner. Förra året bestämde vi oss för att slopa julklappar oss emellan och köra julklappsspel istället och i år upprepade vi succén. Separat inlägg kommer om den händelsen:). En vecka kvar till julafton!