Veckan som gått (vecka 49 2017)

☀️ I tisdags satt jag på jobbet när jag plötsligt blev   brakförkyld, från en stund till en annan - jag har aldrig blivit sjuk så fort i hela mitt liv! Dessutom kom det så olägligt att den inplanerade julmiddagen på Urban Deli med jobbet (tur att jag har en chans kvar, på andra skolan!) blev degraderat till soffläge hemma:(. 
☀️ I fredags kom mamma och pappa hit och vi bjöd på glöggdrinkar och köttgryta.
☀️ I lördags fyllde jag år och firade/firades verkligen hela dagen lång! Det blev sång och paket på sängen och en lång lyxfrukost. Plötsligt dök min bror med familj upp, de bor precis som mor och far i Småland, så lite förvånad blev jag allt! Den planerade julmiddagen hos min kära syster blev ett riktigt stort kalas, vi blev 14 personer! En härlig kväll med tacos och bubbel som båda smakade fantastiskt bra (även om jag mest gissar det eftersom förkylningen då fortfarande höll hela mitt huvud i ett järngrepp!).  
(null)

☀️ Andra advent. Svärmor kom förbi på fika och jag bakade en omgång pepparkakor till.
☀️ En liten shoppingrunda med mamma hanns också med i helgen och jag hittade lite bra saker till julklappspelet. I år blir det julklappsspel två gånger, i olika sällskap, första gången är nästa söndag med syrran och hennes söner. 
☀️ Jag har bunkrat inför julgodis-afton på tidag och är så taggad! Ett mindre pepparkakshus ska också hinnas med då, till överdoser av julmusik.