Annapannapuff

Veckan som gått (vecka 51 2017)
Här kommer en något sen veckosammanfattning, julen kom liksom emellan:). 

☀️ Sista veckan innan jul är ofta stressig, min blev i stället skön och avslappnande. Jag har njutit av vårt julpyntade hem och slagit in lite julklappar och druckit lite glögg varje kväll:).
☀️ Jag följde med maken på bio och såg Star Wars, The last jedi. En jättebra film, tyckte både han som Star Wars-fantast och jag som rookie! Lite sorgligt att se Carrie Fischer i det som blev hennes sista roll:(.
(null)

☀️ Julmaten levererades till dörren av MatHem. SÅ smidigt när man bor tre trappor upp utan hiss och har möjligheten! Nej, jag är inte sponsrad, bara tacksam:). 
☀️ Mitt sista uppdrag som klassförälder var att arrangera fika på sonens julavslutning. Vi var tre klassmammor som dukade upp lussekatter, pepparkakor, julmust och skumtomtar åt en glupsk sjundeklass. Klassföreståndarna tackades för en fin termin och sedan började jullovet för många. Lite vemodigt var det, jag har fått vara med om så mycket roligt som klassförälder genom åren! 
☀️ En kväll gjorde jag struvor
(null)
Dessutom har jag gjort tre sorters sill och en vegetarisk Jansson. Och så lite mer julgodis:).
☀️ Dan före dan före dopparedagen var jag på Salong Moment i Sundbyberg, jag vann ju en ansiktsbehandling för mina bilder från träningsresan med dem, i oktober!  Jag fick en helt fantastiskt stund och gled sedan ut ännu mer avslappnad och redo för jul! 
☀️ Dan före dan var vi ute på långpromenad och sedan la jag mig traditionsenligt (jag började 2016) i badkaret med ett glas bubbel för att skriva de allra sista rimmen
☀️ På julafton firade jag och maken först själva, till att börja med. Strax innan Kalle hämtade jag barnen hos deras pappa, bästa stunden på hela julen❤️. Efter en intensiv julklappsstund med dem ramlade det in gäster, vi blev 12 personer totalt. Vi åt julbord, spelade julklappspelet och julfikade med godis, kakor och ost, genomtrevligt från början till slut. Visst var mina servettdekorationer fina!? 
(null)

Ja, det var den veckan, det! 

#1 - Lene

Det låter som en riktigt härlig vecka. Vilka vackra dekorationer till dukningen du gjort.
Ha en fin dag

Kramar
Lene

Svar: Tack:)!
Annapannapuff

#2 - JUNITJEJ

Vilket trevligt inlägg!!!

Svar: Tack!!
Annapannapuff