Annapannapuff

At the beach
Stranden är så vacker här!  Palmer överallt, vit sand och stundtals turkost vatten. Vi badar i Atlanten, på andra sidan ön, bara 500 meter bort, är det Mexikanska Golfen som möter stranden. Badbart? Absolut, runt 25 grader! 
 
 
Många frågar om jag njuter ordentligt. Jepp, jag njuter av varje sekund❤.
 
By the pool

Vissa dagar blåser det rejält och vi spenderar dagen vid poolen. Poolen svalkar skönt, men om någon skulle frysa finns också en skållhet jacuzzi att värma sig i:). Enligt sonen är det bästa med hotellet att poolerna har öppet 24 timmar om dygnet, fett najs! 

 
Deltävling 4 - Melodifestivalen 2017

Nu har jag äntligen sett den fjärde delfinalen i årets Melodifestivall och SVT play fungerade utmärkt! Det kändes dock smått surrealistiskt att sitta och titta på inslagen från ett vintrigt Skellefteå i 27-gradig värme...

Jon Henrik direkt till final, så glad jag blev! Jag får rysningar av låten! Wiktoria var också bra och värd en finalplats. Axel Schylström är en riktig artist, han har en otrolig närvaro på scenen och jag är jätteglad att han gick till Andra Chansen! Låten är dock fortfarande töntig. Loreen förvånade mig. Hon var ju en stor förhandsfavorit men sjöng en svår (konstig) låt med ett skumt uppträdandet. Alice var tyvärr inte bättre än vad jag trodde, hon som var så bra i Idol! Rösten lät rätt skrikig och låtens text är bara SÅ konstig, varför springer hon med lejon? 
 
Programledarna: Härligt att de sparat några åldersskämt, tjoho! Jag tyckte faktiskt det såg ut som om de tre programledarna led när de levererade sina sura skämt den här omgången. 
 
Mellanakterna: Sämsta omgången, inget som stod ut.